Burak Özçivit'ten flaş 'Karan' açıklaması!

Burak Özçivit'ten flaş 'Karan' açıklaması!

Burak Özçivit'ten flaş 'Karan' açıklaması!

Ünlü oyuncu Burak Özçivit geçtiğimiz akşam Etiler'de arabasında görüntülendi. Özçivit, oğlu Karan'ın fotoğrafını neden sosyal medya hesabında paylaşmadığına ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte, Burak Özçivit'in 'K

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen geçtiğimiz aylarda oğlu Karan'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmıştı ve o kareler binlerce beğeni almıştı. Ancak Burak Özçivit'in oğlunun fotoğrafını paylaşmaması dikkat çekti. Geçtiğimiz akşam Etiler'de görüntülenen Özçivit konuya ilişkin sorulara cevap verdi. 

 

Karan ve fahriye Evcen'in 3 kare fotoğrafı 3 milyonun üzerinde beğeni aldı. Geçen zamana rağmen baba Burak Özçivit, oğlu ile tek fotoğrafını dahi paylaşmadı.

 

Ünlü oyuncu önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Burak Özçivit dizi çekimlerinin devam ettiğini ve her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

 

'ZAMANI GELİNCE PAYLAŞIRIM'

Özçivit, gazetecilerin Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile ilgili sorularına “Şimdi burada eşimi ve oğlumu konuşmayalım." yanıtını verdi.

Burak Özçivit “Siz neden oğlunuzla fotoğraf paylaşmadınız?” sorusuna ise Fahriye Evcen’e gönderme yaparak “Benim acelem yok, zamanı gelince Karan’ı paylaşırım." sözleriyle yanıt verdi.

 
Kendilerine gelen reklam teklifleri ile ilgili soruları cevapsız bırakan Burak Özçivit, gözlerden kayboldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.