BÜYÜK OPERASYON! BİNLERCE POLİS ALARMDA

BÜYÜK OPERASYON! BİNLERCE POLİS ALARMDA

BÜYÜK OPERASYON! BİNLERCE POLİS ALARMDA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Avrupa yakasında 'Kurt Kapanı 2' isimli uygulama başlatıldı. Uygulamaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terör, Uyuşturucu ile Mücadele, Trafik, Asayiş ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra deniz polisi ve polis helikopteri de katılıyor. Avrupa yakasında kurulan çok sayıda kontrol noktasında 2 bin polis tarafından denetim yapılıyor. Denetimler başta Fatih, Bakırköy, Zeytinburnu, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'nin bulunduğu Avrupa yakasındaki ilçelerde belirlenen noktalarda yapılıyor.

Polis ekipleri tarafından şüpheli görülen araçları durdurularak inceleme yapılırken, sürücü ve yolculara yönelik ise GBT (Genel Bilgi Toplama) kontrolü yapılıyor. Uygulamalara K-9 bomba ve narkotik detektör köpekleri de destek veriyor.
İstanbul deniz polisi de sahillerde uygulamaya katılırken, polis helikopteri de havadan denetim yapıyor. Avrupa yakasında sürdürülecek olan 'Kurt kapanı 2' isimli uygulamanın saat 15.00'a kadar süreceği belirtildi.

HAVALİMANINDA ARAÇLAR DİDİK DİDİK ARANIYOR

Denetim yapılan yerlerden birisi de Atatürk Havalimanı oldu. Polis,İç Hatlar Geliş Terminali çıkışında İstanbul'a gelen yolcuların üst aramasını yaptıktan sonra kimlik bilgilerini kontrol ediyor.Atatürk Havalimanı'nın araç giriş noktasında yapılan araç aramaların yanı sıra ayrıca İç Hatlar Terminali Geliş Katı'nda da araçlar durdurularak aranıyor. Trafik polisleri de eksik evrakları bulunan araçlara da cezai işlem uyguladı. Kişilerin GBT kayıtlarına da bakılarak aranmasının olup olmadığı kontrol ediliyor. Uygulama saat 12:00'de başlarken saat 15:00'e kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.