Büyük Zam Oranı Masada !

Büyük Zam Oranı Masada !

Nefesler tutuldu. Büyük Zam Oranı Masada !AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplandı: Masada EYT konusu da var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında MKYK’de toplanacak olan AK Parti heyeti, yeni yılda asgari ücrete yapılacak zamda olmak üzere gündemdeki konuları değerlendirecek. Milyonlarca kişinin merak ve heyecanla beklediği Ocak zammı için asgari ücrete yapılacak zam oranı da toplantıda görüşülecek.GÜNDEMDEKİ KONULAR TARTIŞILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantılarında parti kurmayları bir araya gelerek gündemdeki konuları değerlendirecek.

SİZİ TÜRKİYE'NİN EN İYİ EYT VE 4/D TAŞERON KAMU İŞÇİSİ YOUTUBE KANALINA BEKLİYORUZ. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ TIKLA ABONE OL

Erdoğan’ın G-20 Zirvesi ile ABD Başkanı Joe Biden’la yaptığı görüşme toplantının diğer konuları arasında yer alıyor.
ASGARİ ÜCRETE YAPILACAK ZAM GÜNDEMDE Toplantının amacı yalnızca dış politikaları görüşmek değil. İç politikadaki gelişmelerde toplantıda değerlendirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan parti kurmayları ekonomik gelişmeleri ve Ocak ayında asgari ücrete yapılacak zammı değerlendirecek.


ASGARİ ÜCRETE NE KADAR ZAM YAPILACAK? Ocak ayında milyonlarca asgari ücretlinin aylığına yapılacak zamla ilgili tahminler her geçen gün yenileniyor. Enflasyon oranı da dikkate alınarak yapılacak zamma ilişkin yapılan birçok tahmine bakıldığında asgari ücretlinin alacağı net ücretin 3 bin 500’ü bulacağı belirtiliyor.

Ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada işverenlerinde mağdur durumda bırakılmayacağını ve yapılacak zam sonrası vergilendirmede düzenlemeler getirileceğini ifade etmişti.

Erdoğan liderliğinde toplandı: Masada EYT konusu da var!
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, (MKYK) son günlerde yeniden gündemin merkezine oturan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunu da masaya yatıracak.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplandı. Parti genel merkezinde basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, saat 14.20'de başladı. Toplantıda terörle mücadele, mülteci sorunu, ABD Başkanı Joe Biden ile gerçekleştirilen görüşme, seçim barajı ve koronavirüs ile mücadele gibi konuların yanı sıra milyonlarca çalışanın yakından takip ettiği EYT konusunun da masaya yatırılacağı açıklandı.

Basına yansıyan haberelere göre; AK Parti kurmayları, EYT'lilere ilişkin yapılması planlanan çalışmalarla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir sunum yapacaklar. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, kurmaylarından EYT ile ilgili görüşlerini de alacak.

EYT İLE İLGİLİ KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın emeklilik için "yaş" şartına vurgu yapması ve ardından Çalışma ve Soyal Güvenlik Bakanlığı'ndan gelen "öncelikli gündemde EYT ile ilgili bir çalışmanın bulunmadığı" yönündeki açıklama, EYT'lilere kapıların tamamen kapandığı şeklinde yorumlanmıştı. 

Ancak daha sonra AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT'yle ilgili Vedat Bilgin'in Sosyal Politikalar Kurulunda üyeyken başlattığı çalışmalar olduğunu belirtmiş ve  "Bu çalışmaların neticesi ortaya çıktığında da tam manasıyla bütün toplum kesimleriyle bu paylaşılacak" değerlendirmesini yapmıştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum