Büyükanıt son kez Saygı Öztürk’e konuşmuştu: Son nefesimde bile affetmeyeceğim

Büyükanıt son kez Saygı Öztürk’e konuşmuştu: Son nefesimde bile affetmeyeceğim

Yaşar Büyükanıt son kez Saygı Öztürk’e konuşmuştu: Son nefesimde bile affetmeyeceğim

Eşini 4 gün önce sonsuzluğa uğurladıktan sonra, bu sabah yaşamını yitiren 25'inci Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, son açıklamasını Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk'e yapmıştı. Büyükanıt bu açıklamasında 'Şemdinli savcısı' olarak bilinen FETÖ'cü Ferhat Sarıkaya ile ilgili "Yalan, iftira ve pislik atan bu kişileri son nefesimde bile affetmeyeceğim" demişti.

Eşi Filiz Büyükanıt’ı 4 gün önce kaybeden 25’inci Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, bugün saat 06.05’de, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliğinden yaşamı yitirdi.

Yaşar Büyükanıt, sonradan bir FETÖ kumpası olduğu anlaşılan 2007’deki Şemdinli soruşturması ile ilgili “Terörle uğraşan, mücadele eden komutana ‘terör örgütü yöneticisi’ dediler. Akıl, mantık alacak gibi değil. Aynı adam benden helallik istiyor. Bunlar maşa oldukları için hepsi Allah’ından bulsun. Memleketin gerçek savcı ve hakimlere ihtiyacı var. Yalan, iftira ve pislik atan bu kişileri son nefesimde bile affetmen. Gerçek olmayan, onur kırıcı tutum içinde bulunanlar, gerçeklerin geç de olsa bir gün ortaya çıkacağını bilmeli.” demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.