Büyükşehir Belediyesi KPSS'siz 80 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Büyükşehir Belediyesi KPSS'siz 80 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Büyükşehir Belediyesi KPSS'siz 80 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Nilüfer Belediyesine yerleştirilmek üzere KPSS’SİZ 80 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Yayınlanan ilanlara göre 15 kişi Otopark görevlisi olarak Bursa Nilüfer belediyesine 15 kişi Teknik personel (Tekniker, Teknisyen, Mühendis vb.) olarak Nilüfer Belediyesine Büro elemanı olarak 20 kişi ayrıca park görevlisi 30 kişi toplamda 80 sözleşmeli personel alınacaktır.

BURBAK Otopark görevlisi (Vale) olarak istihdam edilecek 15 kişi Kamu Personeli Alımı için herhangi bir eğitim şartı veya KPSS şartı bulunmamaktadır. Personel alımı daimi olup müracaat edecek adayların işin gereği olarak ayakta durmasına bir engelinin bulunmaması gerekmektedir.

Başvurular başlamış olup 14 Aralık 2018 tarihinde sona erecektir. Başvuru yapmak isteyenler Belediye kuruluşu olan BURBAŞ A.Ş ye şahsen müracaat edeceklerdir.Başvuru için istenen gerekli belgeler görüşme sonucunda adaylara bildirilecektir.


Nilüfer Belediyesi NİLBEL A.Ş 15 kişi Teknik personel alımına adaylar için yaş veya eğitim şartı bulunmamaktadır. Alım yapılacak unvanlar Tekniker, Teknisyen ve Mühendis vb. Statüde yapılacaktır.

Başvurular 21 Aralık 2018 tarihinde bitecektir.20 Kişi Büro elemanı alımı için adayların şahsen başvuru yapması gerekmektedir. 30 Kişi Park Görevlisi Temizlik alımına son başvuru tarihine kadar şahsen başvuru yapılacak olup son başvuru tarihi 21 Aralık 2018 olarak açıklanmıştır. 

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.