ÇALIŞMA BAKANI: "HERKES MEMUR OLMAK İSTİYOR, TAVSİYEM ÖZEL SEKTÖRDE İŞE GİRİN"

ÇALIŞMA BAKANI: "HERKES MEMUR OLMAK İSTİYOR, TAVSİYEM ÖZEL SEKTÖRDE İŞE GİRİN"

ÇALIŞMA BAKANI: "HERKES MEMUR OLMAK İSTİYOR, TAVSİYEM ÖZEL SEKTÖRDE İŞE GİRİN"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, katıldığı bir programda yaptığı konuşmada gençlerin mesleksiz ve iş beğenmeme sorunu olduğunu söyledi. Öte yandan Bakan Sarıeroğlu herkesin memur olmak istediğini hatırlatarak özel sektöre girmelerini söyledi

Bakan Sarıeroğlu burada yaptığı konuşmada şöyle dedi:

"Afrin'de nasıl mücadele veriyoruz kendi İHA'mız, silahlarımız olmasaydı kendi mühimmat üretimini yapmıyor olsaydık başarı elde etmemiz mümkün değildi.

Şuanda bu konuda seferberlik içinde olmamız gerekiyor. Kamuda çalışma gibi hedef belirlemiş genç kardeşlerimize de buradan sesleniyor; herkes kamuda çalışmak istiyor olabilir şuan Türkiye topyekun mücadele veriyor.

Bizim tüm fabrika ve tüm işyerlerimizde genç kardeşlerimize iş gücüne, kadınlarımızın sinerjisine ihtiyacımız var. Mühendis, muhasebe ve insan kaynakların, işçi olarak her alanda çalışacak gençlerimizde iş gücüne ihtiyacımız var.

Bir mesleksizlik bir de iş beğenmeme sorununu yıkabilirsek, Cumhurbaşkanımızın dediği yerli ve milli olmayla ilgili, bizim çok daha fazla yerli ve milli üretim alanlarımızı, özellikle savunma sanayimizin arttırmamız lazım. Bununda bir seferberlik olduğunu düşünüyorum.

Kardeşlerimiz şehit oluyor gazi oluyor. Türkiye'de olanlar iş arayan kardeşlerimizin de bu seferberliği özel sektörde işe girme konusunda katkı ve destek sağladıklarını önemsediğimi belirtmek isterim" dedi.

 MEMUR PERSONEL ALIMLARINI TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum