Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 50 Memur Alımı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 50 Memur Alımı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 50 Memur Alımı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 'nca 27 Ekim 2016 da yapılan açıklamaya göre personel alımı yapılacak. Alınann kişiler 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 4/a maddesi uyarınca kadrolu pozisyonda istihdam edilecek.

Başvurular 21 Kasım 2016 günü başlayacak, 02 Aralık 2016 günü mesai bitiminde sona erecektir. Başvurular Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kayıt kabul bürosuna şahsen veya posta ile istenen belgelerle beraber yapılması gereklidir.

Çalışma Uzman Yardımcısı alımı için: T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, 04 - 05 Temmuz 2015 veya 22 - 29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında (KPSS), mezun olunan bölüme göre yukarıda belirtilen puan türlerinde 70 ve üzeri puan almış olmak. Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle 35 (otuzbeş) yaşını doldurmamış olmak.

En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, fen veya fen edebiyat istatistik bölümü, iktisadî ve idarî bilimler fakültelerinden mezun olmak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak, (erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelenmiş yada yedek sınıfa geçirilmiş olmak.)

İstenen belgeler: başvuru formu, T.C. Kimlik Numarası beyanı, (Nüfus Cüzdanı Fotokopisi) Yüksek öğrenim diplomasının aslı veya Bakanlıkça onaylı örneği, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sınav sonuç belgesinin aslı veya fotokopisi veya ÖSYM’nin internet sitesinden edinilen bilgisayar çıktısı, Özgeçmiş, (Bir sayfayı geçmeyecek şekilde ve kompozisyon biçiminde adayların kendi el yazısı ile yazılmış olmalıdır.) 3 (üç) adet vesikalık renkli fotoğraf.

ilana ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.