Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Personel Alımı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Personel Alımı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Personel Alımı


Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığında istihdam edilmek üzere KPSS şartı olmadan Danışma Görevlisi olarak 1 personel alınacaktır. Seçme sınavına katılabilmek için adaylarda bazı şartlar arandı. Adaylarda istenen şartlar ; güvenlik soruşturması engeli bulunmamak , kamu haklarından mahrum olmamak , affa uğramış olsa bile devletin şahsiyetine karşı hırsızlık , dolandırıcılık , devlet suçlarını açığa vurma gibi suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak , erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir hastalığı bulunmamak gibi temel şartlar aranmıştır.

Danışma görevlisi ; başkanlık makamına gelen yeri ve yabancı ziyaretçileri uygun şekilde karşıyalıp yönlendirmek , başkanlık makamına gelen aramalarda ön bilgilendirmesini ve gerekli yönlendirmesini yapmak gibi bazı görevlere sahiptir. Adaylarda aranan bir diğer özellikler ; iyi düzeyde Türkçe bilmek , iyi düzeyde bilgisayar kullanabilmek , İngilizce bilmek (başvuru tarihinden önce son 5 yıl önce YDS/KPDS/ÜDS ‘den en az 70 puan almak) , 2 yıllık meslek yüksekokulu veya üniversite mezunu olmak gibi şartlar belirtildi.

Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı Turan Güneş Bulvarı Yıldızevler Mahallesi, 713. Sokak No: 4, Çankaya, 06550, Ankara adresine 22 Ağustos (Son Başvuru) 2016 tarihinden önce başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular posta yoluyla yapılacaktır. 2016 PERSONEL ALIMI GELİŞMELERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.