Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 26 Personel Alımı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 26 Personel Alımı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 26 Personel Alımı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 'nce personel alımı yapılacağı duyruldu. Kamu kurumu tarafından toplam 26 kişi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 4/b maddesi uyarınca sözleşmeli personel olarak istihdam edileceği açıklandı.

Başvurular ilan tarihinden itibaren 15 gün süreyle kurumun internet adresinden temin edecekleri başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte şahsen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı'na yapılacaktır.

Adayların genel olarak: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

Adayların bu sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için lisans mezunlarının 22 Mayıs 2016, Yüksekokul ve ortaöğretim mezunlarının 28 Eylül 2014 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarına girmiş olmaları gerekir. Yerleştirme işlemlerinde, Lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 kullanılacaktır.

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şarttır.

2 Hemşire alımı için: Ortaöğrenim (Lise) kurumlarının Hemşirelik bölümünden mezun olmak. Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesinde en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak.

5 Hemşire Alımı için: Ortaöğrenim (Lise) kurumlarının Hemşirelik bölümünden mezun olmak. En az 1 (bir) yıl mesleki deneyime sahip olmak.

2 Hemşire Alımı için: Ortaöğrenim (Lise) kurumlarının Hemşirelik bölümünden mezun olmak.Yoğun Bakım Ünitesinde en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak.

1 Hemşire Alımı için: Ortaöğrenim (Lise) kurumlarının Hemşirelik bölümünden mezun olmak. Kardiyovasküler Cerrahi Servisinde en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak.

1 Hemşire Alımı:  Ortaöğrenim (Lise) kurumlarının Hemşirelik bölümünden mezun olmak -Acil Servis Ünitesinde en az 1 (bir) çalışmış olmak

2 Hemşire Alımı için: Ortaöğrenim (Lise) kurumlarının Hemşirelik bölümünden mezun olmak.Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları servisinde en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak.

3 Hemşire Alımı için: Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik bölümü lisans programından mezun olmak. Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesinde en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak.

3 Hemşire Alımı için: Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik bölümü lisans programından mezun olmak. Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Servisinde en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak.

3 Hemşire Alımı için: Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik bölümü lisans programından mezun olmak. En az 1 (bir) yıl mesleki deneyime sahip olmak.

3 Hemşire Alımı için: Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik bölümü lisans programından mezun olmak.Yoğun Bakım Ünitesinde en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak.

1 Tekniker Alımı için: Yükseköğretim kurumlarının Bilgisayar Programcılığı bölümü önlisans programından mezun olmak. En az 5 (beş) yıl mesleki deneyime sahip olmak şart.

İstenen Belgeler ise şöyle belirlendi: Başvuru Formu. Nüfus cüzdanı örneği. Öğrenim Belgesi (Aslı veya onaylı fotokopisi). 2014 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi ve fotokopisi veya internet çıktısı. Başvuru yapılacak pozisyonunun şartlarını gösteren belgelerin aslı veya onaylı örnekleri. Genel iş tecrübesi şartı bulunan pozisyonlara başvuracak adaylar için kurum onaylı SGK Hizmet Dökümü. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.