CarrefourSA 2500 Personel Alacak

CarrefourSA 2500 Personel Alacak

CarrefourSA 2500 Personel Alacak

CarrefourSA, dünyadaki ilk mağazasını 15 Haziran 1963’te Fransa’da açan global perakende devi Carrefour’un; 1993 yılında Türkiye’deki ilk mağazasını İçerenköy’de açmasının ardından 1996 yılında gücünü Sabancı Holding ile birleştirmesiyle kuruldu. CarrefourSA, 2005 yılı Mayıs ayında Gima ve Endi’yi bünyesine katarak sektördeki büyüme hamlesini devam ettirdi.

2013 yılı Temmuz ayı itibarıyla Sabancı Holding’in CarrefourSA bünyesindeki yönetimde söz sahibi olmasıyla birlikte her alanda gerçekleştirdiği yatırımlarla büyük bir değişim başlattı.
 
Bu değişimle birlikte büyüme yolunda bünyesine kattığı İsmar Marketler Zinciri, 1e1 Marketler ve Kiler Marketler ile CarrefourSA bugün için 8000 çalışanı ve 759 mağazası ile müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi hizmet kalitesi ile cevap vermektedir.


 
Türkiye’de organize perakende sektörünün öncü markalarından biri olan CarrefourSA, ana iş kolu taze gıda konusunda uzmanlaşarak uygun fiyat politikası, hijyen, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önemin yanı sıra yaptığı yatırımlar ve yarattığı istihdam ile ekonomi çarklarından perakendenin lokomotif markalarından biridir.

CarrefourSA personel eleman alımı iş ilanları 2016 da özellikle titizlikle yapılacak olup, firma bu işten anlayan özenli insanları seçecektir. Bu sebepten dolayı eğer isterseniz sizlerde bu başvurular hakkında bilgi edinebilir ve online olarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Kasap,
Market Görevlileri,
Yönetici Adayları,
Bakım Onarım Görevlisi,
Market Yönetici Adaylar,
Engelli Market Görevlileri,
CarrefourSA personel eleman alımı iş ilanları 2016 bu şekilde olacak olup, daha birçok pozisyon için alımlar devam edecektir. Diğer alımları görmek ve başvurmak için altta vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanabilirsiniz.
 
http://www.yenibiris.com/carrefoursa-is-ilanlari?firma=6208

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.