Çat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı

Çat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı

Çat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı

Erzurum İli Çat İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından personel alım ilanı yayınlandı. Büro  Görevlisi olarak 1 kişi istihdam edileceği bildirildi. Başvuracak adayların öncelikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ‘na ait resmi internet sitesinden başvurularını 14 Haziran 2016 tarihine kadar giriş yapmaları gereklidir. İstenen Belgelerin ilgili kuruma teslim edilmesi ise 15 Haziran 2016 tarihine sona erecektir.

Erzurum Çat Büro Görevlisi Personel Alımı için istenen şartlar: Bilgisayar sertifikası, (Bilgisayar bölümü mezunu olmayanlar için). 1- Bilgisayar Bölümleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve dengi bölümlerinin herhangi birinden lisans mezunu olmak.  2- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak. 3- Sosyal İletişim becerisine sahip olmak.  4- İlan tarihi itibariyle Çat İlçe sınırları içerisinde en az son 1 aydır ikamet ediyor olmak, 5- Bilgisayar sertifikası (Bilgisayar bölümü mezunu olmayanlar için)'na sahip olmak.

Erzurum İli Çat İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından alınacak personel için işin süresi daimi olup 2 ay deneme süresi vardır. Mülakat Tarihi: Mütevelli Heyetince belirlenecek olup daha sonra Çat Kaymakamlığı resmi internet sitesinden ilan edilecektir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.