Cem YILMAZ SERAY Sarıkaya

Cem YILMAZ SERAY Sarıkaya

SERENAY SARIKAYA İLE CEM YILMAZ BİRLİKTE Mİ? FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI!

Bir dönem Defne Samyeli ile birlikte olan ayrıldıktan sonra iddiaara göre adı Serenay Sarıkaya ile anılan Cem Yılmaz, TV100’ün haberine göre beraber ilk kez aynı pozlarını verdi.

 

HAYRANLARI ÜZÜLDÜ
Defne Samyeli ile Cem Yılmaz’ın evlenecekleri konuşulurken ani bir kararla ilişkilerini bitirmeleri hayranlarını üzmüştü. İkilinin ilişkilerinin bitmesi ise Serenay Sarıkaya’ya bağlanmıştı. Haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlamayarak sessiz kalan ikili, ilk kez aynı karede yer aldı.

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı Alice Müzikali’nin 50. oyunu için verilen davete katıldı. Haklarında çıkan haberlere aldırış etmeyen Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya; Ezgi Mola, İbrahim Selim, Şükrü Özyıldız ve Enis Arıkan’la fotoğraf çektirdi. Başta ilişki yaşadıklarını inkar eden ikilinin pozları sosyal medyaya damga vurdu.

SERENAY İLE İLGİLİ SORUYU YANITSIZ BIRAKTI
Serenay Sarıkaya ile aynı karede görüntülendiği için aşkın belgelendiği konuşulan Cem Yılmaz, evine girerken görüntülendi. Gergin olduğu gözlenen Yılmaz, muhabirlerin Serenay Sarıkaya’yla alakalı sorularını yanıtsız bırakarak evinin bahçesine girdi.

DEFNE SAMYELİ İLE FOTOĞRAFLARINI KALDIRDI
Başta ilişki yaşadıklarını inkar eden ikilinin pozları sosyal medyaya damga vurdu. Serenay’ı Cem Yılmaz’la aynı karede gören hayranları ise “Sustukça iddialar üst üste gelecek, lütfen açıklama yap. Aşk var mı, yok mu senden öğrenelim” dedi. Öte yandan Cem Yılmaz’ın Instagram hesabından eski sevgilisi Defne Samyeli ile olan fotoğrafları kaldırmaması da kafaları karıştırdı.

SERENAY’A BAKARKEN DALIP GİTTİĞİNİ İTİRAF ETMİŞTİ
Ünlü komedyen geçtiğimiz ay İbrahim Selim’in YouTube üzerinden yayınlanan programına konuk olmuş ve Serenay Sarıkaya’nın fotoğraflarına bakarken dalıp gittiğini söylemişti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum