Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Alımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Alımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Alımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alım ilanı yayınladı. İlana göre 13 kişi Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek. Esasların ilgili madde hükümleri gereğince sözlü sınav sonucu başarı sıralamasına göre sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır.

Adaylarda aranan genel şartlar ; fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği , yazılım mühendisliği , elektrik elektronik mühendisliği , elektrik mühendisliği , elektronik mühendisliği , endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olması , yazılım  , yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yılık , diğerleri için en az 5 yıllık tecrübeye sahip olmak gibi şartlar arandı.

Ayrıca bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri gerekmektedir.  (Genel Şartlar İçin) Personel Dairesi Başkanlığı Telefon: 410 15 30-1531-1535 www.csb.gov.tr BUNUN GİBİ PERSONEL ALIMLARINI KAÇIRMA BİZİ SOSYAL MEDYADAN TAKİP ET. FACEBOOK İÇİN TIKLAYIN TWİTTER İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum