Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel mülakat listesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel mülakat listesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel mülakat listesi

306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun uyarınca, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Dair Esaslar”a göre merkez ile Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Hakkari İl Müdürlüklerinde istihdam edilecek 32 adet sözleşmeli personel için 8 Ağustos 2016 – 12 Ağustos 2016 tarihleri arasında başvurular alınmıştı. Başvurular sonucunda ilanda belirtilen genel ve özel şartları taşıyıp sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların isimleri, mülakat tarihi ve saati ile mülakat yerleri açıklandı.

Kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında çalıştırılmak üzere sözleşmeli personel alınacağı daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından duyurulmuştu. Bu kapsamda genel ve özel şartlar ile, unvana göre aranacak özel şartlar açıklanmış, adayların başvuruları alınmıştı. Bu kapsamda 4 uzman, 5 avukat, 18 mühendis, 1 şehir ve bölge plancısı ve 4 mimar alınacaktı.

Mülakata katılmaya hak kazanan adayların mülakata gireceği tarih 5 Ekim 2016 Çarşamba günü olarak belirlendi. Saat 10:00' da uygulanacak olan sınav bakanlığın Personel Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Mülakat değerlendirmeleri 100 puan üzerinden yapılacak. Mülakat sonuçlarına göre alınacak personel sayısı en yüksek puan alandan başlamak üzere başarı puanına göre belirlenecek. Sonuç listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.