Cinsel gücü artırıyor! Sabahları aç karnınıza sütle karıştırıp içerseniz.

Cinsel gücü artırıyor! Sabahları aç karnınıza sütle karıştırıp içerseniz.

Cinsel gücü artırıyor! Sabahları aç karnınıza sütle karıştırıp içerseniz...

Yapılan araştırmalar besin türlerinin libido üzerindeki etkisini tescilliyor. İşte araştırmalara göre libidoyu yükselttiği belirlenen az bilinen yiyecekler…

Libidoyu etkileyen ve yükselten birçok etken bulunuyor. Özel kokular, aromalar, ortamdaki ışık miktarı ve giysilerin yanı sıra libidoyu arttırıcı özelliği keşfedilen yiyecekler ile de cinsel hayatınızı renklendirmeniz mümkün. İşte libidoyu arttıran gizli yiyecekler…

Kuşkonmaz 
Kuşkonmaz libido üzerinde etkili ürünlerin başında geliyor. İçeriğinde bulunan B vitamini ve folik asit tarafından üretilen histamin kişide cinsel isteği arttırıcı özelliğe sahip.


Rezene 
Hoş kokusuyla rahatlatıcı bir etkisi olan rezene aynı zamanda güçlü bir afrodizyak etkisi de yaratıyor. İçeriğindeki anason ile aromalı bir kokuya sahip olan rezeneyi çay olarak tüketebilirsiniz.

Yasemin 
Güçlü afrodizyak etkisi olduğu bilinen çiçeklerin başında kokusuyla ilginizi çekecek yasemin çiçeği de geliyor. Çay olarak tüketebileceğiniz yasemin bitkisinin yağını da esans olarak kullanabilirsiniz. Yasemin çiçeğinin özellikle yağı cinsel istek arttırıcı özelliklere sahip.


Karpuz 
Yaz aylarının vazgeçilmez tatlarından birisi olan karpuz cinsel istek arttıran özelliği ile dikkat çeken meyvelerden birisi. Uzmanların yeni viagra olarak söz ettiği karpuz,bu özelliğini içeriğinde yer alan sitrulin isimli maddeye borçlu.


Çin küskütü bitkisi 
Ilıman iklimlerde yetişen Çin küskütü bitkisinin birçok önemli faydası bulunuyor. Kabızlık giderici, idrar ve gaz söktürücü etkileri ile mucizevi bir bitki olan Çin küskütü bitkisini cinse hayatınızı aktif bir hale getirmek için de tercih edebilirsiniz.


Havlıcan 
Cinsel gücünüzü eksik buluyorsanız her sabah aç karnına 3 gram havlıcanı sütle karıştırıp içebilirsiniz.

Muskat 
Tüylü yapısı ile dikkat çeken muskat libido yükseltici etkileri ile tanınan bir bitki. Aktarlarda kolaylıkla bulabileceğiniz bu bitkiyi yemeklerde ve tatlılarda kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum