Çok sayıda ökü

Çok sayıda ökü

SON DAKİKA! NARGİLECİYE SALDIRDILAR! 8 ÖLÜ ÇOK SAYIDA YARALI!

Alınan son dakika bilgisine göre Almanya'nın Hanau kentinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı bir nargileyiciyi hedef alarak silahlı saldırı düzenlendi. Düzenlenen silahlı saldırı da 8 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralandı. Alınan bilgilere göre aralarında Türklerinde olduğu öğrenildi

 
Alman basınından alınan son dakika bilgisine göre Almanya’nın Hanau kentinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından bir nargileciye silahlı saldırı düzenlendi.

8 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Alman basınına göre saldırganlar ilk başta bir nargile dükkanını hedef aldı. Hanau’nun Kesselstadt mahallesinde ikinci bir silahlı saldırının da olduğu belirtiliyor. Alman basını, saldırılarda sekiz kişinin yaşamını yitirdiğini, beş kişinin de yaralandığını yazdı.

 

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR
Bild gazetesine göre yetkililer zanlıların olay yerinden olay yerinden kaçtığını açıkladı. Saldırganlardan birinin evinde ölü olarak bulunduğu belirtildi.
Olay yerinde polis, helikopter desteğiyle zanlıyı arıyor. Saldırının nedenine dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Almanya’nın Hessen eyaletinde bulunan Hanau, Frankfurt’un 25 kilometre batısında yer alıyor.


 
DAHA FAZLA KİŞİ OLABİLİR
Mesut Zeyrek, saldırıyla ilgili paylaştığı son bilgilerde mafya hesaplaşması söylentilerinin öne çıktığını ve resmi olarak açıklanmasa da hayatını kaybeden ve yaralılar arasında Türklerin de olduğunu söyledi. AA Muhabirinin açıklamaları şöyle: “Polisin açıklamasına göre sekiz ölü var ve çok sayıda yaralı var. Polis saldırıyla ilgili arka planın henüz bilinmediğini söyledi. Saldırının gerçekleştiği yerlerin arasındaki mesafe 2 – 3 kilometre, arabayla 5-10 dakika ulaşılabilecek kısa bir mesafe. Saldırganlara iki kişi denmişti ama daha fazla olabilir diye bilgi paylaşılıyor. Polis halktan yardım istedi.

 

ARALARINDA TÜRKLERDE VAR
Resmi olarak uyrukları açıklanmadı ama maalesef ölenler ve yaralananlar arasında Türklerin de olduğu söyleniyor. Burada olaylar netleşene kadar bir kimlik açıklama söz konusu olmuyor.

Saldırganlar aranıyor, yakalanacak ve ifadeleri alınacak. Mafya hesaplaşması, Rus mafyası deniyor. O bölgede yaklaşık 100 bin kişi yaşıyor. Ve Türk, Arap, Rus gibi yabancı kökenlilerin yaşadığı bir semt. O mekanları çalıştıran kişiler de aynı şekilde yabancı kökenli insanlar.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.