CTE Lise Mezunu Sözleşmeli Şoför Alımı Başvuruları Başlıyor

CTE Lise Mezunu Sözleşmeli Şoför Alımı Başvuruları Başlıyor

CTE Lise Mezunu Sözleşmeli Şoför Alımı Başvuruları Başlıyor

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay içerisinde paylaşılan personel alım ilanına göre CTE'ye sözleşmeli 3.258 infaz ve koruma memuru, 201 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi), 63 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 49 teknisyen, 121 destek personeli (şoför), 14 destek personeli (aşçı), 15 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere 3.721 sözleşmeli pozisyon için personel alımı yapılıyor.

Adayların merkezi sınavdan (KPSS) en az 70 puan almış olması gerekiyor. 

Sözleşmeli Personel Alımına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

 Peki Personel Genel Müdürlüğü internet sitesinden "Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatına Sözleşmeli (657 sk. 4/B) Personel Alımı Sınav İlânı" başlığı altında paylaşılan ilana kimler başvuruda bulunabilir? Sözleşmeli pozisyonlara yerleşmek isteyen adayların ; Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, askerlikle ilgili belirtilen şartları taşıması, güvenlik soruşturmasından olumlu yanıt alması, Adalet Bakanlığı Memur, Sınav-Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 6-18/c maddesinde belirtilen şartları taşıması ve bu şartları belgemeleri, 18 yaşını doldurmuş olması gibi şartlara sahip olmaları gerekiyor.

ÖZEL ŞARTLAR NELERDİR? 
Lise Mezunu Sözleşmeli Şoför Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların ayrıca belirtilen özel şartları da yerine getirmeleri gerekmektedir.  İlgili ilanda başvuru özel şartları en az lise ve dengi okullardan mezuniyet ve E sınıfı sürücü belgesine sahip OLMAK YETERLİ

Başvurular 19 Eylül 2016 tarihinde başlayacak ve 27 Eylül 2016 mesai bitimine KADAR

Adaylar, yapılacak olan sözlü sınav ve uygulamalı sınava, adalet komisyonu başkanlıklarından veya Bakanlık internet sitesinden temin edecekleri EK-1 başvuru formunu doldurup, öğrenim belgesi ve sınav sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı yada komisyon başkanlığınca onaylı örneği ile birlikte en son başvuru günü mesai bitimine kadar ilgili adalet komisyonu başkanlığına veya mahalli Cumhuriyet başsavcılıklarına başvuracaklardır.

 Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı ya da mahalli Cumhuriyet Başsavcılığı aracı kılınmaksızın doğrudan posta veya kargo ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurulara ilişkin evrak; masrafı ilgilisinden alınmak suretiyle aynı gün acele posta servisi (APS) ile ilgili adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığına ivedi gönderilecektir. Usulüne uygun olarak başvuru süresi içinde mahallî Cumhuriyet başsavcılıklarına başvuran ve APS masrafını da ödemek suretiyle evrakını teslim eden adayların başvuruları kabul edilecektir. Adaylar bir unvan için sadece bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığının yapacağı sınava başvurabileceklerdir. Aynı unvan için birden fazla komisyona başvurulması durumunda başvurular geçersiz sayılacak

BUNUN GİBİ MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.