CTE lise, önlisans, lisans 2954 personel alım başvuruları bugün başladı

CTE lise, önlisans, lisans 2954 personel alım başvuruları bugün başladı

CTE lise, önlisans, lisans 2954 personel alım başvuruları bugün başladı

Adalet Bakanlığı tarafından ceza infaz kurumları için sözleşmeli 2.454 infaz ve koruma memuru, 144 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi), 95 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 56 teknisyen, 155 destek personeli (şoför), 26 destek personeli (aşçı), 24 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere 2.954 sözleşmeli pozisyon için personel alımı yapılacağı duyurulmuştu.

KPSS 2014’e giren adaylardan en az 70 puan şartı bulunuyor. Başvurularda, lisans mezunları için 2014 KPSSP3, önlisans mezunları için 2014 KPSSP93, ortaöğretim mezunları için 2014 KPSSP94 puanı esas alınmak kaydıyla Kamu Personeli Seçme Sınavından 70 ve daha yukarı puan almış olma şartı aranacaktır.

Sözleşmeli infaz ve koruma memurluğuna yerleşebilmek için, Sözleşmeli büro personeli (ceza infaz kurumu katipliği) pozisyonlarına yerleşebilmek için - Sözleşmeli diğer sağlık personeli (sağlık memuru) pozisyonlarına yerleşebilmek için, Sözleşmeli destek personeli (şoför) pozisyonlarına yerleşebilmek için, Sözleşmeli teknisyen pozisyonlarına yerleşebilmek için, Sözleşmeli destek personeli (aşçı ve kaloriferci) pozisyonlarına yerleşebilmek için gerekli tüm şartlara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Başvuru yeri ve şekli nasıl olacak: Adaylar, yapılacak olan sözlü sınav ve uygulamalı sınava, adalet komisyonu başkanlıklarından veya Bakanlık internet sitesinden temin edecekleri başvuru formunu doldurup, öğrenim belgesi ve sınav sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı yada komisyon başkanlığınca onaylı örneği ile birlikte en son başvuru günü mesai bitimine kadar ilgili adalet komisyonu başkanlığına veya mahalli Cumhuriyet başsavcılıklarına başvuracaklardır.

Başvurulara ilişkin evrak; masrafı ilgilisinden alınmak suretiyle aynı gün acele posta servisi (APS) ile ilgili adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığına ivedi gönderilecektir. Usulüne uygun olarak başvuru süresi içinde mahallî Cumhuriyet başsavcılıklarına başvuran ve APS masrafını da ödeme suretiyle evrakını teslim eden adayların başvuruları kabul edilecektir.

Adaylar bir unvan için sadece bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığının yapacağı sınava başvurabileceklerdir. Aynı unvan için birden fazla komisyona başvurulması durumunda başvurular geçersiz sayılacak, bu şekilde sınava girenler kazanmış olsalar dahi yerleştirme işlemleri yapılmayacaktır. İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.