Çukurova Üniversitesi 8 Daimi Personel Alımı

Çukurova Üniversitesi 8 Daimi Personel Alımı

Çukurova Üniversitesi 8 Daimi Personel Alımı

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü (Merkez) ’ nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 7 kişi Okul Öncesi Öğretmeni , 1 kişi Resim-İş Öğretmeni ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 29 Temmuz 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Okul Öncesi Öğretmeni alımı için Drama, Orf veya Oyun Terapisi eğitimlerinden birine katılıp eğitim belgesine sahip olmak (Bu belgelerden birine sahip olan kişilerin talebe başvuru yapabilmesi için: Kurum kayıtlarındaki özgeçmişlerinin Ek Özellikler sekmesindeki Kişisel Gelişim Sertifikaları bölümünden Çocuk Tiyatrosu Eğitmeni belgesini eklemeleri gerekmektedir.)

Resim Öğretmeni alımı için : Başvuru yapacak adayların okul öncesi eğitim kurumlarında en az 1 yıl çalışmış olması ve bunu belgelemesi gerekmektedir. Taleplerde 2015 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) P10 sonuçları geçerlidir ve minimum puan 60’tır. İşe alınacak kişiler 2500 TL ücretle çalıştırılacaktır.

Başvuruda 2015 Kamu Personeli Seçme Sınavı P10 sonuçları geçerldir. Adaylarda aranan en düşük puan 60 puandır. İşe alınacak kişiler Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Anaokulunda çalıştırılacaktır.

İlana başvuracak adayların (00003312609) iş ilan no ile Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 29 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. Ayrıca Resim İş Öğretmeni İlan numarası şu şekildedir : (00003312775) . 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.