Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi!

Yavru köpek vahşetinde Erdoğan devreye girdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi Twitter hesabından yaptığı payalşımda, "Hayvanları korumak sadece görev değil inancımızın, insanlığımızın da gereğidir. Hayvanlar bir mal değil candır, bizlere Hüda’nın bir emanetidir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sakarya’da meydana gelen ve hepimizi hüzne boğan hadisenin aydınlatılması için talimat verdim. 2004 yılında hayvanları korumaya yönelik ilk müstakil kanun olan 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nu çıkardık. Hayvan haklarıyla ilgili yeni yaptırımları içeren Hükumet Tasarısını da yeni dönemde öncelikli olarak yürürlüğe koyacağız. Bütün vatandaşlarımızı hayvanları koruma konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum." açıklamalarında bulundu.

OLAYLA İLGİLİ 1 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda patileri kesilmiş halde bulunan ve tedavi altına alındıktan sonra ölen yavru köpeğe ilişkin Sapanca Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında bir kepçe operatörü gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun'dan açıklama yapılmıştı. Dursun açıklamasında "Olayın meydana geldiği yerde çalışma  yürüten kepçe operatörü İ.M. olayın şüphelisi olarak gözaltına alınmış olup,  soruşturmamız bütün yönleriyle ve titizlikle devam etmektedir" ifadelerine yer vermişti.egehaber

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.