Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT'lilere SÖZ: Size dönüş yapacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT'lilere SÖZ: Size dönüş yapacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT'lilere SÖZ: Size dönüş yapacağım

Emeklilikte Yaşa Takılanlar bir süredir devam eden sessizlikten şikayetçi. Sorunlarını ve mağduriyetlerini anlatmak isteyen EYT’liler gündemi yakından takip ediyor. EYT son dakika haberleri içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın EYT’lilere dair sözleri ilgi çekti.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği (EYT-SYDD), milyonlarca mağdur adına EYT sorunun çözümü için uğraşmaya devam ediyor. Kurumun sekreteri Serpil Şahin yüz binlerce EYT’liye umut olacak bilgileri paylaştı.

Sosyal medyada yayınlanan bir programın konuğu olan Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dernek başkanı Gönül Baran Özüpak arasındaki diyalogtan söz etti.

BEN SİZİ BİLİYORUM

Gönül Baran Özüpak’ın Erdoğan’a kendisini tanıttığını söyleyen Şahin, Erdoğan’ın cevap olarak; “Ben sizi biliyorum” dediğini aktardı.

Şahin’in verdiği bilgilere göre Özüpak, Erdoğan’a; “Biz sizinle görüşmek istiyoruz, gerçekten mağduruz” demiş, Cumhurbaşkanı cevap olarak ‘tamam’ demiş. Yoğunluğundan dolayı kendisinden randevu isteyen Özüpak’ın bu talebine yanıt veremeyen Erdoğan, Gönül Baran Özüpak’ın verdiği kartviziti cebine koymuş.

Cumhurbaşkanı’ndan bu ay içinde dönüş beklediklerini söyleyen Şahin, Cumhurbaşkanı’nın kendilerini anlayacağını ve haklarını vereceğini umduklarını belirtti.

Ulusal’da yer alan habere göre, Şahin son olarak EYT’liler olarak 8 Eylül’de etkinlik yapmayı planladıklarını duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum