CUMHURBAŞKANINDAN TAŞERON İŞÇİLER HAKKINDA AÇIKLAMA

CUMHURBAŞKANINDAN TAŞERON İŞÇİLER HAKKINDA AÇIKLAMA

CUMHURBAŞKANINDAN TAŞERON İŞÇİLER HAKKINDA AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan taşeron işçi kardeşlerimizin kadroya geçilmesine ilişkin şunları söyleye bilirim. Zamanın Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu taşeron işçilerimize gereğini yapacağını ancak kamuda bir çok alan oluşmuş ve dağılmış durumda.

Bu anlamda Çalışma Bakanı Müezzinoğluna ve Başbakana talimat verdim çözün diye. Çünkü Başbakanlık yaptığım dönemde veya Cumhurbaşkanlığım dönemimde önüme sorun geldiği zaman çok şükür çözümsüz bırakmadık elimizi taşın altında koyduğunu açıklamalarında bulunan Sayın Cumhurbaşkanı inşallah bunu yakın zamanda çözeceğiz dedi.

 Taşeron işçilerimizi çözüme 2017 yılı içerisinde ulaştıracaklarını ancak kamuda 4/a 4/b 4/c sözleşmeli gibi dağılımların doğru olmadığını daha öncede söylemiştim. Taşeron kardeşlerimize müjdeyi verebiliriz çözüm yakındır.

 Bu dağılımları bir çatı altında toparlamak için Sosyal Güvenlik Bakanımız Müezzinoğluna istişare toplantısında söyledim. Bana Bakanımız bu anlamda uzmanlarımız ile çalışmalar başlattık ve bir çatı altında toparlayacak çözüm arayışında olduklarını söylediler.

 Buradan taşeron kardeşlerimize bir kez daha söylüyorum, biz hiçbir işimizi yarım bırakmadık çok şükür bunu da çözüme ulaştıracağız ancak adım attığımız zaman birini ötekileştirmeden herkesi kapsayacak şekildi ve herkesin mutlu olacağı güzel bir çalışma ile sonlandıracaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan sabırlı olun bu yıl çözüyoruz, dedi.MEMURLARAHABER.COM

TAŞERONA KADRO GELİŞMELERİ İÇİN BİZİ FACEBOOKTAN TAKİP EDİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum