Daha doğmadan Instagram'da 109 bin takipçisi oldu

Daha doğmadan Instagram'da 109 bin takipçisi oldu

Daha doğmadan Instagram'da 109 bin takipçisi oldu

Calihan Gee adlı 1 günlük bebeğe doğumundan önce Instagram hesabı açan ebeveynleri, bebeğin daha doğmadan 109 bin takipçisi olmasını sağladı.

 

Sosyal mecralarda küçücük bebekleri için hesap açan anne ve babalara 'Bunun kafası mı iyi ya?' şeklinde düşünceler aklımızdan illa geçmiştir.

Birçok internet sitesi ve uygulama, kayıt olabilmek için en az 13 yaş sınırını kural olarak koyuyor. Fakat bu kural bile bazı ebeveynleri durdurmak için yeterli olmuyor.

Daha dün (14 Şubat 2018) doğan 1 günlük Calihan Gee bebeğin Instagram hesabını daha şimdiden 109 bin kullanıcı takip ediyor. Peki bu nasıl oldu?


Anne ve babası Instagram fenomeni olan Calihan Gee bebek için, henüz anne karnında 37 haftalıkken Instagram'da hesap açıldı.

Anne rahminde olduğu için Calihan Gee bebek doğal olarak hesabında fotoğraf paylaşamadı.

Profil resminde ultrason filmi bulunan Calihan Gee bebeğin Instagram hesabını yalnızca 48 saat içinde 70 bin kişi takip etti.

Şu an için 109 bin takipçisi bulunan Calihan Gee bebeğin ebeveynleri 2015 yılından bu yana sosyal medyayı aktif biçimde kullanıyor. Toplamda 6 hesabı bulunan çiftin 1,7 milyon takipçisi var.

Ana hesabı @thebucketlistfamily olan çiftin diğer 3 çocuğu için ise ayrı hesapları bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.