Demet Akalın ve İbrahim Tatlıses arasında Afrin gerilimi!

Demet Akalın ve İbrahim Tatlıses arasında Afrin gerilimi!

Demet Akalın ve İbrahim Tatlıses arasında Afrin gerilimi! "Yusuf yusuftan gelemedi" diyen İbrahim Tatlıses'e Demet Akalın'dan olay gönderme! "Siz de çocuklarınızı..."

Demet Akalın ve İbrahim Tatlıses arasında Afrin gerilimi!
Demet Akalın ve İbrahim Tatlıses yıllar sonra yine kapıştı. Geçmişte sık sık sert polemiklere giren iki ünlünün tartışma nedeni ise ünlü isimlerin sınır ziyareti. Akalın, Hatay'da Mehmetçik'e moral vermek için düzenlenen ancak sazlı sözlü eğlence ve katılan isimlerin profili nedeniyle eleştiri konusu olan ziyarete davet edilmediğini söylemişti. Bunun üzerine İbrahim Tatlıses, Akalın'ın korktuğu için bölgeye gelmediğini ileri sürdü. Tatlıses, kendisine "Oğlunu askere göndersene" diyen Akalın'a "Lafım size değildi" diye cevap verdi.
Magazin

Ünlüler dünyasında polemikler bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde bir grup sanatçı, Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için Hatay'a gitmişti. Aralarında Ajda Pekkan, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal’ın da bulunduğu gruba milli sporcular ve gazeteciler eşlik etti. Ünlü isimler, Hatay Havalimanı'na geldikten sonra bir lokantada yemek yedi. Kentte Arkeoloji Müzesi'ni ve tarihi mekanları gezen ünlülerin akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve askerlerle bir araya gelip yemek yedi.


SAZLI SÖZLÜ EĞLENCE ŞEHİTLERE SAYGISIZLIK OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ

Mehmetçik’e destek olmak amacıyla sınıra yapılan ziyarette ortaya çıkan tablo, katılımcı sanatçıların profilleri, klarnetli, türkülü eğlence ise toplumun büyük bir bölümünün tepkisini çekmiş, yapılanlar şehitlere saygısızlık  olarak değerlendirilmişti.  Hatta ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu, salı günü yaptığı grup toplantısında sınır ziyaretini sert sözlerle eleştirmiş, sanatçıları ciddiyetsizlik ve samimiyetsizlikle suçlamış, “Afrin’de 52 şehidimiz var. Yüzlerce yaralımız var. 52 şehidimizin daha kanı kurumadı. Toplanmışlar bir grup güruh, davul, zurna, klarnet, şarkılar, türküler…” ifadelerini kullanmıştı.

İBRAHİM TATLISES, DEMET AKALIN’I KIZDIRDI

Sınır ziyaretinin yankıları sürerken, ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile verdiği karenin yanı sıra seslendirdiği Yaylalar türküsüyle ön plana çıkan İbrahim Tatlıses, dönüşte meslektaşı Demet Akalın’a ‘yusuf yusuf’ göndermesi yapınca ortalık karıştı.

Bir mekan çıkışında gazeteciler, İbrahim Tatlıses’le ayak üstü sohbet etmiş, Demet Akalın’ın sınır ziyaretine çağrılmadığı için sosyal medya üzerinden sitem ettiğini usta sanatçıyla paylaşmıştı. Bunun üzerine İbrahim Tatlıses, “Abicim herkese davetiye gönderildi. Yusuf yusuftan gelemedi kimse” diyerek bazı sanatçıların korktuğu için geziye katılmadığını iddia etmişti.

İşte bu sözler geçmişte de birçok kez İbrahim Tatlıses ile sert polemiklere giren Demet Akalın’ı çileden çıkardı. Önce özel bir TV kanalına bağlanan ve kendisine bir davet gelmediğini belirten Akalın, ardından sosyal medya üzerinden Tatlıses’e çattı. Ünlü sanatçı, “Erkek kardeşim 2 Mayıs’ta askere gidiyor’ diyen Akalın, “Bana yusuf yusuf diyen İbrahim Tatlıses! Yazık! Siz de gönderin çocuklarınızı, hepiniz gönderin, hadi bakalım” yazdı. Akalın, böylece 26 yaşındaki İdo Tatlıses’in askere gitmesini talep etmiş oldu.


Akalın’ın çağrısına İbrahim Tatlıses’ten de cevap geldi. Tatlıses, Instagram’da paylaştığı mesajda, “Demet Hanım lafım size değildi, soru içinde isminizi duymadım bile… Lafı kime dediğimi bilen bilir… Mevzu vatan aşkı ise, benim oğlum Ahmet, askerliğini uzun dönem olarak Sarıkamış’ta yaptı, başarısından ötürü de 3 tane madalya aldı… O dönem Reha Muhtar ile Ana Haber'de bile çıktı, arşivleri araştırın bulun” yazdı.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.