Demet Akalın'dan Doğa Koleji açıklaması!

Demet Akalın'dan Doğa Koleji açıklaması!

Demet Akalın'dan Doğa Koleji açıklaması!

Kızı Hira ile bir alışveriş merkezinde görüntülenen ünlü popçu Demet Akalın, Doğa Koleji'nden yaşanan olaylara sessiz kalmadı. Doğa Koleji öğretmenlerinin maaşlarını alamaması ile ilgili konuşan Akalın, samimi açıklamalarda bulundu. Doğa Koleji'ndeki sıkıntı, tüm Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

 

Son bir yılda büyük bir ekonomik güçlük yaşayan Doğa Koleji'nde öğretmenler maaşlarını alamayınca birer birer istifa etmeye başlamıştı. Doğa Koleji hakkında sessizliğini bozan Demet Akalın, öğretmenlerin maaşını alamaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ÖĞRETMENLERİN MAAŞINI BEN ÖDEYECEĞİM


 
Önceki gün bir alışveriş merkezinde kızı Hira ile görüntülenen şarkıcı Demet Akalın, muhabirlerle sohbet ederken tüm Türkiye'nin gündemine oturan Doğa Koleji hakkında açıklamalarda bulundu. Muhabirlerle sohbet eden Akalın, satışı gündemde olan Doğa Koleji hakkında da konuştu. Kızı Doğa Koleji'nde okuyan Akalın, yaşanan sıkıntılara isyan ederek "Hira, hasta olduğu için okula gitmedi. Eğitim devam ediyor ama can sıkıcı bir durum. Öğretmenler maaşlarını 3 aydır alamıyorlarmış. Biz 1-2 arkadaşımla aşağıdaki odayı sınıf yapacağız. Öğretmenin parasını ben ödeyeceğim. Valla ciddi ciddi düşünüyorum artık" dedi.
DOĞA KOLEJİ'NDE NE OLMUŞTU?

Doğa Koleji öğretmenleri , Doğa Koleji'nde yaşanan ekonomik sıkıntılar yüzünden 4 aydır maaşlarını alamıyordu. Doğa Koleji öğretmenleri uzun bir bekleyiş sonrasında isyan edip maaşlarını alabilmek için eylem yapmıştı. Eylem kapsamında derslere girmeyen öğretmenler, haklarını alabilmek için mücadele etmişti. Doğa Koleji ise geçtiğimiz günlerde İTÜ Vakfı'na devredildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.