Demirci sessizliğini bozdu

Demirci sessizliğini bozdu

İsmail Küçükkaya’nın eski eşi Eda Demirci sessizliğini bozdu

Ünlü sunucu İsmail Küçükkaya, geçtiğimiz günlerde eşi Eda Demirci ile anlaşmalı boşanmışlardı. Iddialara göre, Eda Demirci 1,2 milyon tazminat ve aylık 15 bin lira nafaka istediği konusunda birçok haber sitesinde, bu konuda haberler yayınlanmıştı.

Eda Demirci tazminat ve nafaka istediğini yalanladı!
Eda Demirci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sıkıntılı boşanma sebebi ile sağlığının bozulduğunu ve geçtiğimiz cuma günü ailesinin isteği ile “anlaşmalı boşanmaya” ve bu süreci sonlandırmaya karar verdiğini belirtti.

 

Eda Demirci‘nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sosyal Medya’da tazminat ve nafaka aldığıma dair, yapılan yalan haberlerle ilgili, son derece üzüntülüyüm. Bu sıkıntılı boşanma süreci yüzünden, sağlık sorunlarım oluştu. Nitekim geçen cuma ameliyat geçirdim. Tedavi sürecimde daha fazla sıkıntı yaşamamam gerektiği için aileminde isteği üzerine, anlaşmalı boşanmaya ve bu süreci sonlandırmaya karar verdim. Herhangi bir tazminat ya da nafaka almadım. Sadece ziynet eşyalarımı aldım. EDA DEMİRCİ”

Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamaya, gelen binlerce yoruma da duyarsız kalmayarak, her bir yoruma yorum yaparak karşılık veren Eda Demirci, “kimin ne yaşadığını bilmeden yorum yapmayın, benim üzülme lüksüm yok artık!” diyerek, İsmail Küçükkaya ile evli olduğu süre içinde “şiddet gördüğü” doğrular nitelikte yorum yaptı.

Eda Demirci, yaptığı yorumda, “Beni bilen bilir diyorsunuz ya da derin düşünen, empati kuran anlar ama olmuyormuş. İki gündür sosyal medyanın da yarattığı algıyla bazı platformlarda şahsıma hakaret, küfür içerikli çok sayıda yorumlar yapıldı. Lütfen aile, evlilik, boşanma gibi hassas konularda toplumun algısıyla oynamayın. Kimin ne yaşadığını bilmeden yorum yapmayın, benim üzülme lüksüm yok artık‼️ sizlerden anlayış bekliyorum sadece kendi adıma değil toplum adına da bir yorum yaparken nelere sebep olduğumuzu fark edelim lütfen.” yazdı.

İsmail Küçükkaya ise tüm bu olanlara karşı sessizliğini korumaya devam ediyor.
Eski eşi Eda Demirci’nin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar ve yorumlar karşısında “yorum dahi yapmayan ve duymazlıktan” gelen ünlü şovmen İsmail Küçükkaya, her sabah program yaptığı ulusal kanalda “kadına şiddet” haberleri vermeye de devam ediyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.