Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Engelli Personel Alımı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Engelli Personel Alımı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Engelli Personel Alımı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığın ’ ca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 4 kişi Beden İşçisi ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 4 Temmuz 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Beden İşçisi  alımı için :Taleplerde 2016 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) sonuçları geçerli olup, adayların başvuruları kabul edilecektir. EKPSS için limit bir puan belirtilmemiştir.Deniz Kuvvetleri Komutanlığın’ca başvuru için en az öğrenim seviyesi ortaöğretim (Lise ve Dengi) olarak belirlenmiştir. Başvuracak adaylarda bir diğer aranan özellik ise MEB onaylı Bilgisayar Sertifikası bulundurmalarıdır.

Sınavda başarılı olan adayların engelli sağlık kurul raporlarının, 30 mart 2013 tarih ve 28603 sayılı resmi gazetede yayımlanan "özürlülük ölçütü sınıflandırılması ve özürlülere verilecek sağlık kurulu raporları hakkındaki yönetmelik" hükümlerine göre alınmış olması gerekmektedir.Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre herhangi bir ikamet koşulu aranmamaktadır. Ayrıca çok tehlikeli sınıfta yeralan işyerinin özelliğine göre kişilerden işyeri hekimince başka tetkikler istenecek ve bu tetkik sonuçlarına göre de işin kişinin sağlığına uygun olup olmadığı, işe başlayıp başlayamayacağının kararı işyeri hekimince verilecektir.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde (00003287791) iş ilan no ile Çankaya Hizmet Merkezi ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 4 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.