Denizbank önlisans ve lisans mezunu personel alımı başladı

Denizbank önlisans ve lisans mezunu personel alımı başladı

Denizbank önlisans ve lisans mezunu personel alımı başladı

Denizbank personel ağını genişleterek müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına yeni alımlar yapmaya devam ediyor. Ekim 2016 itibariyle açık bulunan 5 farklı pozisyon bulunuyor. Türk denizcilik sektörüne destek olmak adına kurulan daha sonra Zorlu Holding tarafından satın alınan Denizbank İnsan kaynakları sitesinde Denizbank Genel Müdürlüğü, Gümüşhane şubesi, Trabzon ve Giresun şubeleri için personel alım ilanı bulunuyor.

Denizbank iş ilanlarında her pozisyon için farklı nitelikler aransa da önlisans mezunu ve üniversite mezunu adaylar başvuru da bulunabilirler. Denizbank, kobi bankacılığı portföy yöneticisi, kobi, tarım, bireysel özel takip krediler yetkilisi, bankacılık hizmetleri portföy yöneticisi, bireysel bankacılık satış yöneticisi, bankacılık hizmetleri yetkilisi pozisyonları olmak üzere beş farklı pozisyonda açık ilan bulunuyor.

Denizbank personel alım ilanlarında aranan nitelikler kısmında benzer olarak erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olması isteniyor. Ayrıca takım çalışmasına yatkın kişiler olması gerektiği belirtiliyor. Denizbank iş ilanlarına ulaşmak ve iş başvurusunda bulunmak için Denizbank kariyere TC kimlik no isim ve soy isim ile üye olmanız gerekiyor. Denizbank iş başvurusunda bulunmak açık bulunan pozisyonlar hakkında detaylı bilgi almak için TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.