Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü 2017  Personel Alımı

Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü 2017 Personel Alımı

Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı

T.D.İ Genel Müdürlüğü A.Ş. Merkez Kuruluşu Personel Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 4 kişi olarak açıklandı. Başvurular 09 Ocak 2017 tarihinde sona erecektir.

 1 kişi Ön Muhasebeci,

1 kişi Bilgisayar Programcısı,

1 Kişi İnşaat Mühendisi

1 kişi Harita Mühendisi olmak üzere toplam 4 kişi 

1 kişi Ön Muhasebeci alımı için şartlar: Meslek Yüksek okulu Önlisans Muhasebe bölümü mezunu olması, KPSS P93 puan türünden en az 60 puanı , İyi derecede İngilizce biliyor olması ve 3 yıl Muhasebe deneyimi olması gerekmektedir.

Başvuru yapacak adaylar iş kur iş ilan no: 00003532206 

1 kişi Bilgisayar Programcısı alımı için şartlar: Meslek Yüksek okulu Bilgisayar, Bilgisayar Programcılığı, Teknolojisi, Teknoloji ve programlama ve Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği bölümü mezunu olması  KPSS P93 puan türünden en az 60 puan, İyi derecede İngilizce biliyor olması ve Sistem ve Network konularında bilgi sahibi olması, Sybace Veritabanı yönetimi, SQL yapısal sorgulama dilini bilmesi  gerekmektedir.

Başvuru yapacak adaylar iş kur iş ilan no: 00003532248 

1 kişi İnşaat Mühendisi alımı için şartlar: Mühendislik fakültesi Deniz bilimleri, Tekstil Teknik ve tasarım, İnşaat Lisans bölümü mezunu olması,  KPSS P93 puan türünden en az 60 puan, İyi derecede İngilizce biliyor olması ve Auto Cad Programlarına ve Türkiye yapı imar mevzuatına hakim olması gerekmektedir.

Başvuru yapacak adaylar iş kur iş ilan no: 000035322096 

1 kişi İnşaat Mühendisi alımı için şartlar: Mühendislik fakültesi Deniz bilimleri, Tekstil Teknik ve tasarım, Harita Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği, Jeodezi ve totogrametri Mühendisliği Lisans bölümü mezunu olması, KPSS P93 puan türünden en az 60 puan, İyi derecede İngilizce biliyor olması ve GPS, Total Station, Nivelman, Teodolit vb. mesleki ölçüm cihazlarını, Autocad, Netcad, MS Office programlarını kullanıyor olması gerekmektedir.

Başvuru yapacak adaylar iş kur iş ilan no: 000035322284 

Adayların 09 Ocak 2017 tarihine kadar işkur üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.