Deprem öncesi büyük gizem

Deprem öncesi büyük gizem

MANİSA'DA DEPREM ÖNCESİ BÜYÜK GİZEM! FARK EDER ETMEZ TELEFONA SARILDI

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen 5.2 şiddetindeki depremde halk korku ve paniğe kapılırken gizemli bir olay yaşandı. Deprem öncesi bir vatandaş kuzularının panik halini telefonuna video çekerek kaydetti. O görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

 

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde saat 19.09’da meydana gelen 5.2 şiddetindeki depremde hayvancılıkla geçimini sağlayan İbrahim Güngör’ün telefonuna kaydettiği görüntüler çok konuşuldu.

KUZULARIN PANİK HALİ
Deprem öncesi ahırda kuzularının panik halinde hareket ettiklerini fark eden İbrahim Güngör, hemen cep telefonunu çıkarıp panik halinde ses çıkaran kuzularını çekti. Çok kısa bir süre sonra deprem yaşandı. Depremle birlikte büyük korku yaşayan İbrahim Güngör, hemen kuzularını ahırdan çıkardı.

Deprem sonrası konuşan İbrahim Güngör, “Akşam üzeri kuzuları yayladan getirmiştim. Kuzuları annelerinin yanına salacaktım. Deprem oldu çok korktuk. Bizim çocuklar da bağırdılar deprem oluyor diye. Ben önce bir şey anlamadım ama çok kötü bir deprem oldu. Allah daha beterinden korusun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.