Dere Kenarına Götürdüğü 3 Küçük Kızını

Dere Kenarına Götürdüğü 3 Küçük Kızını

Trabzon'da Baba Vahşeti! Dere Kenarına Götürdüğü 3 Küçük Kızını Kafalarına Tek Kurşun Sıkarak Öldürdü!

Trabzon'un Of ilçesinden bugün gelen haber duyanları şok içerisinde bıraktı. E.G. isimli bir imamın üç küçük kızını silahla öldürdükten sonra jandarma ekiplerine teslim olduğu bildirildi. 

ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK

36 yaşında olan ve imamlık yapan E.G.'nin 12 yıllık eşi S.G. ile şiddetli geçimsizlik yaşadığı belirtildi. İddiaya göre S.G., eşinden gördüğü şüddete dayanamayarak 4 ay önce 3 küçük kızını da yanına alarak evi terketti. Bu terk edilmeyi sinirimeyen ve kabul etmeyen E.G. eşini yine darp etmeye devam etti.

Son olarak 2 ay önce evi terk eden eşini bulan ve sokak ortasında darp eden E.G. için şikayet üzerine mahkeme 1 ay uzaklaştırma kararı verdi. Eşi ile ayrı yaşayan E.G. bugün Trabzon'un Of ilçesinin merkezinde eşinden 3 küçük kız çocuğunu teslim aldı. E.G. kızlarını yanına alarak İlçede bulunan Uluağaç Mahallesi'ndeki evine gitti.

Evinde kızları ile zaman geçirdiği düşünülen E.G. herkesi şok eden olayın planını yaptı. Kızları 11 yaşındaki Y.G.'yi, 8 yaşındaki H.G.'yi ve 5 yaşındaki E.G.'yi yanına alan baba E.G. evden uzaklaştı. Kızlarını evden 1 km kadar uzaklıkta bulunan dere kenarına götüren E.G. akıl almaz vahşeti burada gerçekleştirdi. Yanında getirdiği silahla kızlarının kafasına birer kurşun sıkan E.G. öz kızlarını orada öldürdü. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum