Devlet Hastanelerine Sınavsız 600 Personel Alınıyor!

Devlet Hastanelerine Sınavsız 600 Personel Alınıyor!

Devlet Hastanelerine Sınavsız 600 Personel Alınıyor!

Devlet Hastanelerinde Çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacaktır.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda devlet hastanelerinde görev yapacak yüzlerce personel arayışı için TYP kapsamındaki alımlar kamuoyuna duyuruldu.

İŞKUR üzerinden alınacak
Toplum Yararına Program (TYP) olarak ifade edilen geçici süreli işlere yönelik kamu kurumlarında görev almak üzere alınacak işçi ve personel alımları dahilinde yayımlanan ilana başvurular başlamış durumdadır. Bu kişiler ilgili ilana başvurdukları taktirde en az 6 aylık süre boyunca başvuru yaptıkları kurumun bünyesinde istihdam edileceklerdir.


Devlet Hastanelerinde görev alınacak
600 personel ve işçi alımına başvuran kişiler, devlet hastanelerinde farklı kadrolarda istihdam edileceklerdir. İlgili ilanlara başvurularda adayların TYP numaraları üzerinden ilanları sorgulamaları ve başvurularını buna göre gerçekleştirmeleri de mümkündür. Yürütülecek personel alımları için adayların TYP ilanlarına başvuru şartlarını karşılıyor olmaları beklenmektedir. Aksi halde adayların başvuruları değerlendirme sürecine dahil edilemeyecektir. Türkiye geneli kurumlara yönelik olarak yapılan bu alımlarda, adayların başvuruları İŞKUR üzerinden alınacağı için üye profillerinizdeki bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olmanız gerekmektedir.

TYP kapsamında hastanelere işçi alımı yapılıyor
Toplum Yararına Program kapsamında yürütülen hastanelere personel alımıyla alakalı tüm başvuru süreçlerine, alımların yapılacağı illere, kurumların isimlerine ve diğer tüm bilinmesi gereken detaylara aşağıda bağlantısı bulunan adres üzerinden erişim sağlanabilmektedir. Bu alımlarla alakalı daha fazla bilgi ve doküman için isinolsa.com sitemize göz atmanız yeterli olacaktır. 600 personel alımı İlanlara ulaşmak için iskur.gov.tr adresine giderek açık iş ilanları bölümünden TYP ilanlarını aratmanız ve karşınıza açılan pencereden herhangi bir ilana tıklamanız gerekmektedir.

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum