Devlet Su İşleri 175 memur alım başvuruları 23 Ekim'de sona eriyor

Devlet Su İşleri 175 memur alım başvuruları 23 Ekim'de sona eriyor

Devlet Su İşleri 175 memur alım başvuruları 23 Ekim'de sona eriyor

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak açıktan 175 memur alımı için başvurular 23 Ekim 2016 tarihinde sona eriyor. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne (DSİ) 175 mühendis alımı yapılacağı ilan edilmişti. Türkiye’nin farklı illerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine göre kadrolu memur olarak yapılacak 175 mühendis alımı başvurularının bitmesine iki gün kaldı. Adayların DSİ memur alımlarına başvuru yapabilmeleri için 2016 KPSSP3 puan türünden en az 70 almış olmaları gerekiyor.

DSİ memur alımı genel başvuru şartları; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak ve Türkiye’nin her yerinde ve arazi şartlarında görev yapabilecek sağlık şartlarını taşımak şeklinde belirtildi. Ayrıca alım yapılacak memur kadro pozisyonlarına göre istenilen lisans bölümlerinden mezuniyet şartı bulunuyor.

Alım yapılacak branşlar Harita, Jeodezi, Fotogrametri, Geomatik, Jeoloji, Hidrojeoloji, Çevre, Maden, Makina, Ziraat, Biyosistem, Meteoroloji, Kimya, Metalürji, Malzeme, Malzeme Bilimi, Elektri-Elektronik, Su Ürünleri ve İnşaat mühendisliği olarak açıklandı.

DSİ’nin 175 mühendis alımına başvuru yapmak isteyen adaylar, kurumun internet adresinde bulunan personel alımı sayfasındaki başvuru formunu elektronik ortamda dolduracaklar ve bir çıktısını kendileri alacaklar. Sınava girmeye hak kazananlar başvuru formunu imzalı olarak DSİ Genel Müdürlüğüne gönderecekler. Şahsen ya da posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Adaylara tercih sınırı konulmadı, branşlarındaki il sayısı kadar tercih yapabilecekler.

Uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adayların isim listesi, sınav yeri, sınav tarihi ve saati 26 Ekim 2016 tarihinde kurumun internet adresinden duyurulacak olup ayrıca tebligat yapılmayacak. DSİ 175 memur alım başvuruları 23 Ekim 2016 tarihi saat 24:00’de bitecek. DSİ tarafından alım yapılacak illerin kontenjanları, kadro pozisyonları ve ilan metni için BURAYA TIKLAYINIZ BAŞVURU İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.