Dicle Kalkınma Ajansı 28 Personel Alımı

Dicle Kalkınma Ajansı 28 Personel Alımı

Dicle Kalkınma Ajansı 28 Personel Alımı

Dicle Kalkınma Ajansı Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt illerinde çalıştırılmak üzere 1 iç denetçi, 1 hukuk müşavirliği hizmetinden sorumlu uzman personel ve 19 uzman personel, 7 destek personel olmak üzere toplam 28 personel istihdamı gerçekleştirilecek.

Başvurular 12 Mayıs ile 22 Mayıs 2017 tarihlerinde 

7 destek personeli alımı için: Bilgi İşlem Görevlisi, Büro Görevlisi, Finansman, Bütçe ve Muhasebe Görevlisi, Yönetici Asistanı bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

1 iç denetçi personeli alımı için:  Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İstatistik, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Matematik, Sosyoloji, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama, Mühendislik bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

2 Hukuk Müşavirliği için : Hukuk bölümümden mezun olmak gerekiyor.

19 uzman personeli alımı için: Şehir ve Bölge Planlama, Maden Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İstatistik, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Matematik, Sosyoloji, Mimarlık, Mühendislik, Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinden mezun olmak gerekiyor 

KPSS ŞARTLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

İLAN İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.