Didim SYDV kamu personeli başvurusu başladı

Didim SYDV kamu personeli başvurusu başladı

Didim SYDV kamu personeli başvurusu başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Didim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV bünyesinde istihdam edilmek üzere kamu personel alım ilanı yayınladı. Didim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV kamu personeli alımı sosyal yardım ve inceleme görevlisi pozisyonunda görevlendirileceği ilanda belirtildi. Aydın Didim kamu personel alım ilanına başvurular başladı.

Başvuru için son tarih 2 Eylül 2016 olarak ilan edildi. Didim SYDV ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanıyor olmaları ve bunu MEB onaylı sertifika ile belgelendirmeleri isteniyor. Tercihen 4 yıllık üniversitelerin Sosyoloji, Psikoloji, PDR, Sosyal Hizmetler Bölümlerinin herhangi birinden mezun olma şartı aranıyor. SYDV adaylarının en az B sınıfı ehliyete sahip olmaları ve aktif araç kullanıyor olmaları isteniyor. Adayların ilan tarihi itibariyle Aydın ili Didim ilçesinde en az bir yıldır ikamet ediyor olması ve 30 yaşını doldurmamış olması gerektiği ilanda belirtiliyor. SYDV adayının 2016 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS P3 puan türünden en az 65 puan almış olma şartı aranıyor.

Didim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV Sosyal yardım ve inceleme görevlisi pozisyonunda istihdam edilecek kamu personeline 2.867 TL ile 3.154 TL arasında maaş ödeniyor. SYDV kamu personellerine Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda 2 kez ikramiye ödeniyor. Didim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV ilanına başvuru için TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum