DİKKAT! İstanbul için tarih verildi

DİKKAT! İstanbul için tarih verildi

DİKKAT! İstanbul için tarih verildi

İstanbul'da son günlerde sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor ancak sıcak havaya rağmen kapalı bir gökyüzü yüzünü gösteriyor. Peki, İstanbul'da sıcaklıklar ne zaman düşecek? İstanbul'da beklenen kar yağışı ne zaman kendini gösterecek? İşte İstanbul'daki kar yağışıyla ilgili tahminleR

İstanbul hava durumu son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Kar yağışı ne zaman başlayacak? sorusuna Meteoroloji'den beklenen yanıt geldi. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa hava sıcakları kaç derece? Hava durumu tahminleri açıklandı. Kasım ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde, İstanbul'da yılın ilk kar yağışının ne zaman gerçekleşeceği merak konusu… Son simülasyonlarda, İstanbul’da kar yağışı için tarih verildi.

Meteoroloji tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre; İstanbul'da hava sıcaklıkları azalmaya başlıyor. Uzmanlar Marmara Bölgesi için mevsimin ilk karı sinyalinin geldiğini ifade etti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan hava durumunu tahminlerine göre mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların yarından itibaren düşmesi bekleniyor. Buna göre kademe kademe gerileyecek olan sıcaklıkların özellikle 20-23 Kasım tarihleri arasında hissedileceği öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.