Dışişleri Bakanlığı 3 Sözleşmeli Sekreter alımı

Dışişleri Bakanlığı 3 Sözleşmeli Sekreter alımı

Dışişleri Bakanlığı 3 Sözleşmeli Sekreter alımı

Brüksel Başkonsolosluğu 1 Sözleşmeli Sekreter alımı şartları: Başvuracak aday Sınav tarihi itibariyle 41 yaşından gün almamış olmak, En az lise veya dengi okulları ile eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığı ’nca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak, Çok iyi derecede Fransızca ve Türkçe bilmek Bilgisayar ve daktilo kullanabilmek ve her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek. KPSS Şartı aranmamakta olup Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan katılabilir başvuru son tarih 20 Ekim 2016 olarak belirlenmiştir.

Hartum Büyükelçiliği 1 sözleşmeli Sekreter alımı şartları: Özgeçmiş, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibariyle 46 yaşından gün almamış olmak, En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığı ’nca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak ve Çok iyi derecede Arapça ve Türkçe bilmek. KPSS şartı aranmamakta olup başvuru son tarih 13 Ekim 2016 olarak belirlenmiştir.

Oslo Büyükelçiliği 1 sözleşmeli Sekreter alımı şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibariyle 46 yaşından gün almamış olmak, En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak Çok iyi derecede Norveççe ve Türkçe bilmek (İngilizce bilmek tercih sebebidir), Bilgisayar ve daktilo kullanabilmek, Norveç’ te daimi oturma çalışma iznine (permanent oppholdstillatelse) sahip olmak. KPSS şartı aranmamakta olup başvuru son tarih 10 Ekim 2016 olarak belirlenmiştir.

BAŞVURULAR İLGİLİ KONSOLOSLUKLARA POSTA YOLUYLA YADA ŞAHSEN YAPILACAKTIR

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum