Dışişleri Bakanlığı personel alımı

Dışişleri Bakanlığı personel alımı

Dışişleri Bakanlığı personel alımı


Dışişleri Bakanlığı Lahey Büyükelçiliğinde boş bulunan sekreter pozisyonu için sınavla personel alımı yapılacak. Adayların Türkçe ve Hollandaca’nın yanı sıra, yazışma yapabilecek düzeyde iyi derecede İngilizce bilmeleri, Word, Excel, Powerpoint başta olmak üzere bilgisayar programlarını kullanabilmeleri ve üniversite mezunu olmaları tercih sebebidir.

Adaylar 46 yaşından gün almamış, En az lise mezunu, Kamu haklarından yoksun olmayan,  6 aydan fazla hapis cezası almamış, erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmayan, Her türlü iklim koşullarında görev yapabilecek, Çok iyi derecede Hollandaca ve Türkçe bilen, Bilgisayar ve daktilo kullanabiliyor olması gerekmektedir.

Adaylar başvurularını 18- 29 Nisan 2016 tarihleri arasında başvuru dilekçesi, Özgeçmiş, pasaport, Nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti, diplomanın aslı veya onaylı sureti, askerlikle ilişiği olmadığına dair belge ve 2 adet renkli vesikalık fotoğraf ile birlikte Lahey Büyükelçiliğine şahsen veya posta yoluyla yapılabilir.

Başvuru sonucu olumlu olanlar için Yazılı eleme sınavı 16 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 09:30’da T.C. Lahey Büyükelçiliği’nde yapılacaktır. Yazılı yeterlilik sınavında başarılı olan adaylar 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 10.00'da Lahey Büyükelçiliğimizde yapılacak sözlü ve uygulamalı yarışma sınavına davet edileceklerdir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.