Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı 2017

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı 2017

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı 2017

Dışişleri Bakanlığı merkez teşkilatında çalışmak üzere sözlü ve uygulamalı mülakat sonucunda sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacaktır. 2015 ve 2016 KPSS sınavının P3 puan türünde aldığı puanın yüzde %70’i ve YDS veya dengi yabancı dil sınavının yüzde %30’u toplamı puan esas alınarak personel alımı yapılacaktır.

2017 Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartlarının başında üniversitelerin mühendislik fakültelerinin bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, endüstri mühendisliği bölümlerin mezun olma ve ayrıca istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olma şartı bulunmaktadır.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alımı pozisyonları ise şu şekildedir;

Kıdemli Yazılım Geliştirici
Kıdemli Ağ Yöneticisi
Yazılım Geliştirici
Sistem Uzmanı
Sistem Güvenlik Uzmanı
Dışişleriş Bakanlığı iş başvurusu 29 Mayıs – 9 Haziran 2017 tarihler arasında başvuru için hazırladığınız belgeler ile şahsen ya da posta yolu ile yapılacaktır. Başvuru yapacak olan adaylar yukarıda yazdığımız kadrolardan sadece birisine başvuruda bulunabilir.

Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu için gerekli belgeler fotoğraflı başvuru formu, KPSS sonuç belgesi, YDS sonuç belgesi, diploma ya da geçici mezuniyet belgesi, erkek adaylar için askerlik durum belgesi, deneyim gerektiren kadrolar için SGK hizmet dökümü ve bilgisayar programlama dillerinden en az (2) ikisini bildiğini gösterir belgeyi başvuru sırasında teslim etmeleri gerekmektedir.

Sözlü-uygulamalı mülakat 04.07.2017 – 07.07.2017 tarihleri arasında Dışişleri Bakanlığı, Balgat/Ankara adresinde yapılacaktır

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel sözleşme ücretleri alım yapılacak kadroya göre değişmekle birlikte kıdemli yazılım geliştirici ve kıdemli ağ yöneticisi için aylık brüt 18749,05TL, yazılım geliştirici, sistem uzmanı ve sistem güvenlik uzmanı için aylık brüt 9374,52TL olarak belirlenmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.