Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı

Dışişleri Bakanlığına bağlı Kanberra Büyükelçiliği’ne boş bulunan sekreter pozisyonuna sınavla bir personel alınacaktır.

En az lise mezunu adaylardan 41 yaşından gün almamış, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, 6 aydan fazla hapis cezası almamış, askerlikle ilişiği olmayan, her türlü iklim koşullarında görev yapabilecek, iyi derecede İngilizce bilen ve bilgisayar kullanabilenler 1 - 15 Mart 2016 tarihleri arasında başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru için adaylardan başvuru dilekçesi, özgeçmiş, pasaport, nüfus cüzdanı, diploma, askerlik belgesi ve fotoğraf ile birlikte şahsen veya posta yoluyla sınav başvurusunda bulunulması gerekmektedir.

Başvurular en geç 15 Mart 2016 Salı günü mesai bitimine kadar Büyükelçiliğimiz “Turkish Embassy 6 Moonah Place Yarralumla, ACT 2600” adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 9-17 saatleri arasında) şahsen yapılabilir.

Yazılı sınav 31 Mart 2016 Perşembe günü saat 10.00’da, 6 Moonah Place Yarralumla, ACT 2600 adresindeki T.C. Kanberra Büyükelçiliği’nde yapılacaktır. Yazılı sınav sonucunda başarılı olan adaylar 4 Nisan 2016 Pazartesi günü saat 10.00’da, sözlü ve uygulamalı yarışma sınavına davet edileceklerdir.  MEMURLARAHABER.COM sitesi olarak yıllardır olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizler için tüm ilanlara takip etmeye ve sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN  TWİTER TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.