Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı

Brüksel Başkonsolosluğu'nda münhal bulunan 1 adet Sözleşmeli Sekreter pozisyonuna sınavla personel alınacağı duyuruldu. Başvurular en geç 20 Ekim 2016, Perşembe günü mesai bitimine kadar alınacak.

Dışişleri Bakanlığı'nın ilanında yer alan bilgilere göre sözleşmeli sekreter adaylarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 41 yaşından gün almamış olmak gerekiyor. En az lise veya dengi okulları ile bu okullardan mezun olması gereken adaylar, yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamalı; bilgisayar ve daktilo kullanabilmeli. Ayrıca sekreter adaylarında çok iyi derecede Fransızca ve Türkçe bilmek şartları aranıyor. Ayrıca iyi derecede Flamanca bilmek de tercih nedeni olarak not düşülmüş.

Gerekli belgeler ile birlikte şahsen veya posta yoluyla başvurusunu gerçekleştiren adaylar 4 Kasım 2016 Cuma günü saat 09:30’da yazılı eleme sınavına tabii tutulacaklar. Çeviri, Türkçe kompozisyon ve matematik konularında yapılacak olan sınavda başarılı olan adaylar 14 Kasım 2016, Pazartesi günü saat 09:30’da sözlü sınava girecekler. Sınav ve başvuru adresleri olarak Brüksel Başkonsolosluğu gösteriliyor. İlana ulaşmak için TIKLAYINIZ. 

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.