Diyanet KPSS 60 Puanla 76 Memur Alımı Kadro Dağılımı

Diyanet KPSS 60 Puanla 76 Memur Alımı Kadro Dağılımı

Diyanet KPSS 60 Puanla 76 Memur Alımı Kadro Dağılımı

30 Aralık 2018 de Diyanet KPSS 60 puan 76 memur alımı 76 şehir kadro dağılımı ilan ederek yayınladı. Yayınlanan bu alımlara kimler ve hangi şehirler için başvuru yapabiliyor. İşte tüm detaylar

.Diyanet merkez ve taşra teşkilatında münhal bulunan; aşağıda sınıfı, unvanı, öğrenim durumu ve adedi belirtilen kadrolara 2018 yılı KPSS puan sırası esas alınarak tabloda belirtilen boş kadro sayısının 3 (üç) katı sözlü sınava çağrılacak adaylar arasından, sözlü sınav başarı sırası sonucuna göre açıktan alım yapılacaktır. İki farklı ilan olduğu üzere kılavuzlar aşağıya doğru indikçe ikincisine ulaşabileceksiniz.

Merkez teşkilatı için başvuru şartlarını taşıyan adaylar 08 Ocak 2019 ile 22 Ocak 2019 tarihlerinde internet adresi üzerinden e-başvuru formunu doldurduktan sonra başvurularını onaylatmak üzere istenen belgelerle birlikte herhangi bir il müftülüğüne mesai saatleri içerisinde (saat 08:30 ile 16:30 arası) şahsen müracaat edeceklerdir.


Hukuk bürosu için başvuru şartlarını taşıyan adaylar, 02.01.2019–16.01.2019 tarihlerinde internet adresi üzerinden e-başvuru formunu doldurduktan sonra başvurularını onaylatmak üzere istenen belgelerle birlikte herhangi bir il müftülüğüne mesai saatleri içerisinde (saat 08:30-16:30 arası) şahsen müracaat edeceklerdir.Öğrenim durumu mimarlık, hukuk, şehir planlayıcı, inşaat, endüstri, elektrik, elektrik elektronik, makine, mekatronik, bilgisayar bilimleri, bilgisayar, bilişim sistemleri ve yazılım mühendislikleri mezunu olması gerekmektedir. Kılavuzu incelemeden başvuru yapmayınız.

Diyanet 76 memur kılavuzu için TIKLAYIN!

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.