DKK 2016 yılı 2. Dönem İlanı İle Şoför Alımı Yapıyor

DKK 2016 yılı 2. Dönem İlanı İle Şoför Alımı Yapıyor

DKK 2016 yılı 2. Dönem İlanı İle Şoför Alımı Yapıyor

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı en az lise mezunu olmak şartı ile Şoför alımı yapacak. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 21 Ekim 2016 tarihi itibari ile yaptığı duyuruda 2016 yılı 2. Dönem Uzman Erbaş Alımı ile boş pozisyonlarda Şoför alımı olacağını belirtti. Alımlarda Kamu personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyacak ancak Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sınav yapacak. Sınav sonucuna göre adayların kadro işlemleri gerçekleşecek. Başvuruda bulunacak adaylar aşağıdaki şartlara uygun olması gerekmekte olup Başvuru şartlarına uygun olmayan adayların başvuruları kabul olmayacaktır. Başvuru şartları şu şekildedir:

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan adaylar,
En az lise mezunu olan adaylar,
Askerlik hizmetini Kuvvet Komutanlıklarında sınıf/branş/ihtisaslarına bakılmaksızın yapmış veya yapıyor olmak ve "B veya C veya D veya E" sınıfı ehliyeti bulunmak.
01 Ocak 1991 ve Sonrası doğmuş olan adaylar ( 26 yaşından gün almamış olan adaylar,
Askerlik hizmetini tamamlamış adaylar için müracaat tarihinin ilk günü itibariyle terhisi üzerinden 3 (üç) yıldan fazla süre geçmemiş olmak (21 Ekim 2013 tarihinden itibaren terhis olanlar),
Yapılacak güvenlik soruşturmasında olumlu sonuç verecek olan adaylar,
Askeri öğrencilik ile ilişkisi kesilmemiş olan adaylar,
Türk Silahlı Kuvvetlerinde daha önce subay, uzman jandarma, astsubay, ve Uzman erbaş kadrosuna girmemiş olan adaylar,
Askerlik hizmetini yapmakta iken başvuranlar için, 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanununun 19'uncu maddesi hükümlerine dayanılarak hazırlanan Uzman Erbaş Yönetmeliğinde örneği bulunan "UZMAN ERBAŞ OLACAKLAR İÇİN NİTELİK BELGESİ" doldurulacaktır. Bu belgenin "Uzman Erbaş Olur" kayıtlı olması gereklidir.
Herhangi bir suçu bulunmayan adaylar,
Yapılacak genel kültür/sayısal yetenek, uygulamalı meslek bilgisi sınavları, ön sağlık muayenesi, fiziki yeterlilik ve değerlendirme testleri ile mülakatlarda başarılı olmak ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca belirtilen kontenjana girmek.
FETÖ / PYD gibi diğer örgütlerle ilgisi olmayan ve aşırı akımlar ile herhangi bit iltisak ve irtibatı olmayan adaylar,

Ayrıca başvuruda bulunacak olan Şoför adayları en geç 13 Kasım 2016 tarihine kadar saat 23:59 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular http://personeltemin.dzkk.tsk.tr internet adresindeki başvuru formu ile yapılacaktır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum