Doğalgaz ve Elektrik faturalarında 100 TL iade ediliyor

Doğalgaz ve Elektrik faturalarında 100 TL iade ediliyor

Doğalgaz ve Elektrik faturalarında 100 TL iade ediliyor !

Elektrik ve doğalgaz faturaları için yeni tarifeler oluşturulmaya devam ediyor. Elektrik faturaları için kademeli faturalandırılma sistemi getirilirken, doğalgaz faturaları için de iklim şartlarına göre yeni bir tarifenin getirilmesi bekleniyor. Yeni yıla girilmesiyle birlikte elektrik faturalarındaki tarife değiştirildi. Buna göre 150 kWh altı enerji tüketen hanelere indirimli, sınırın üzerinde tüketen hanelere ise zamlı fiyat tarifesi uygulanıyor.

Ancak faturalandırma sistemindeki değişiklikler ilk faturaların gelmesiyle tepki görmeye başladı.

Konuyla ilgili harekete geçen Alternatif Bank ise müşterileri için fırsat niteliğinde bir kampanya oluşturdu.

Banka tarafından faturalarını ödemekte güçlük çeken müşteriler için oluşturulan kampanya kapsamında otomatik fatura ödeme talimatı veren kişilerin faturaları için 100 lira nakdi destek verilecek.

Kampanya Detayları Kampanyayla ilgili detaylar da paylaşıldı. Alternatif Bank’ın kampanyayla ilgili açıkladığı detaylar şu şekilde: Elektrik ve doğalgaz faturaları için verilen otomatik ödeme talimatlarında yüzde 10 nakit geri iade edilecek, Kampanya kapsamındaki fırsattan faydalanmak isteyenler için 31 Mart 2022 son başvuru tarihidir, Kampanyadan yalnızca bir kez yararlanılabilir, Kampanyaya daha önce otomatik fatura ödeme talimatı vermeyen müşteriler katılabilir,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum