Doğum yaptıktan dakikalar sonra corona virüsten öldü!

Doğum yaptıktan dakikalar sonra corona virüsten öldü!

İkizlere hamileydi... Doğum yaptıktan dakikalar sonra corona virüsten öldü!

Son dakika haberine göre, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle son 24 saatte Brezilya'da bin 252 kişi daha hayatını kaybetti. Ölü sayısının 61 bini geçtiği ülkede, virüsün aldığı canlardan biri de anne olma hayalleri kuran ve ikizlere hamile genç bir kadındı... Corona virüsün Latin Amerika'daki merkezi Brezilya'da bilanço ağırlaşırken, dünya Larissa Blanco'nun göz yaşartan hikayesini konuşuyor.

Covid-19'dan son 24 saatte Brezilya'da bin 252 yeni vaka daha görülürken, ülkedeki toplam ölü sayısı 61 bin 884'e yükseldi.

ABD'den sonra en kötü durumdaki ikinci ülke olan Brezilya'da vaka sayısı bir günde 48 bin 105 daha artarak toplamda 1 milyon 496 bin 858'e yükseldi.


Corona virüsün Latin Amerika'daki merkezi Brezilya'da bilanço ağırlaşırken, dünya Larissa Blanco'nun göz yaşartan hikayesini konuşuyor.

Brezilyalı Larissa Blanco, anne olma hayalleri kuran genç bir kadındı. 24 yaşındaki eşi Diego Rodrigues ile ikiz bebek bekliyorlardı.

Larissa, Haziran ayı başlarında ağır bir grip geçirdiğini düşünmeye başladığında corona virüs testi yaptırmaya karar verdi.

12 Haziran günü test yaptıran genç kadın, sonuç karşısında yıkıldı; corona virüs testi pozitif çıktı. Eşi Diego Rodrigues de yaptırdığı test sonrasında virüse yakalandığını öğrendi.

26 Haziran günü durumu ağırlaşan Larissa, apar topar hastaneye kaldırıldı. Ertesi gün Sao Paulo'daki özel hastane Botucatau'ya nakledildi.

Aynı gün Larissa doğum yaptı ve ikiz bebekleri Guilherme ve Gustavo dünyaya geldi. Larissa doğum yaptığında Diego da ameliyathanede onunla birlikteydi.

Küçük bir komplikasyondan sonra ikinci çocuk doğdu, bu noktada Diego yeni doğan bebeklerin yanında olmak için ameliyathaneden çıktı ve karısını doktorlarla beraber bıraktı.

Ancak doktorlar kısa süre sonra Larissa'nın doğum sırasında çok kan kaybettiğini ve acilen kan nakline ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Sağlık ekibinin Larissa'yı kurtarmak için çabalarına rağmen, genç anne kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Doktorlar, corona virüs nedeniyle Larissa'nın güçsüz düşmüş olan bedeninin iki doğumu kaldıramadığını açıkladı.

Çocuklarının sevinci kursağında kalan Diego Rodrigues, "Perişanım, onu kafamdan çıkaramıyorum." ifadelerini kullandı.

Diego, Larissa'nın bebeklerinin yüzünü gördüğünü ve hayalinin gerçekleştiğini söyledi ve ekledi:

"Tanrı, Larissa'nın bakmam için bana iki küçük melek bırakmasına izin verdi. Onları ilk gördüğümde çok ağladım, hayatımdaki en güzel şeydi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.