Doktor ayakta öldü

Doktor ayakta öldü

İZMİR'DE DOKTOR GÖREV BAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ!

İzmir’de doktor görev başında hayatını kaybetti!
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde görevli Doç. Dr. Ercüment Tarcan, sabah saatlerinde çalıştığı hastanede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

 
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Servisi’nde görevli Doç. Dr. Ercüment Tarcan, sabah saatlerinde çalıştığı hastanede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

65 yaşındaki Tarcan, genel cerrahi servisinde yatan hastalarının muayenelerini tamamlayıp odasına gitti ve fenalaştı. İlk müdahaleyi arkadaşları yaptı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Odasında fenalaşan Ercüment Tarcan’a ilk müdahaleyi servisteki arkadaşları yaptı. Acil servise kaldırılan Tarcan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


 
İzmir Sağlık Müdürü Opr. Dr. Mehmet Burak Öztop, Doç. Dr. Tarcan’ın vefatının ardından bir taziye mesajı yayımladı.

1979 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Doç. Dr. Ercüment Tarcan, sırasıyla Isparta Ana ve Çocuk Sağlığı Merkezi ile Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yaptı.

Tayininin 1986 yılında İzmir’e çıkmasının ardından İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Servisi’nde göreve başlayan Tarcan, evli ve 1 çocuk babasıydı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.