DSİ 175 MEMUR ALIYOR İLAN METNİ DEĞİŞTİ

DSİ 175 MEMUR ALIYOR İLAN METNİ DEĞİŞTİ

DSİ 175 MEMUR ALIYOR

Devlet Personel Başkalığının (DPB) 11 Ekim’de duyurusunu yaparak alım ilanını başlattığı Devlet Su İşleri (DSİ) 175 kamu personeli alımı kapsamında başvurular devam ediyor. 13 Ekim’de başlayan başvurular 23 Ekim tarihinde sona erecek. Bu kapsamda başvurular sürdüğü sırada alım ile ilgili olarak değişikliğe gidildi. Ziraat Mühendisliği veya Biyosistem Mühendisliği kadrosuna yapılacak başvurularda bir programa daha tercih hakkı verildi.

Yapılan düzeltme duyurusunda Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Mühendis alımı ilanında Atama Yapılacak İl, Kadro Adedi ve Mezuniyet Şartında yer alan Ziraat Mühendisliği veya Biyosistem Mühendisliği kısmında değişiklik yapıldığı belirtilmekte. Düzeltme olarak belirtilen duyuruda bu branşa bir alandan daha tercih yapılabilecek. Tercih kodu 3386 olan Toprak alanında Ziraat Mühendisliği veya Biyosistem Mühendisliği kadrosuna başvuru yapılabilecek.

Son müracaat tarihi itibarıyla fakültelerin veya denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının Ziraat Mühendisliği programının Tarımsal Yapılar ve Sulama (tercih kodu:3384) veya Toprak Bilimi ve Bitki Besleme (tercih kodu:9048) veya Toprak (tercih kodu:3386) veya Tarla Bitkileri (tercih kodu:3385) alt programlarından mezun olmak veya son müracaat tarihi itibarıyla fakültelerin veya denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının Biyosistem Mühendisliği (tercih kodu:9114) bölümünden mezun olmak şartı aranacaktır denilmektedir.

DSİ alım ilanı için buraya tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.