DSİ 34. Şube Müdürlüğü tarafından personel alım ilanı yayınlandı.

DSİ 34. Şube Müdürlüğü tarafından personel alım ilanı yayınlandı.

DSİ 34. Şube Müdürlüğü tarafından personel alım ilanı yayınlandı.

DSİ 34. Şube Müdürlüğü ’ nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Puantör ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 24 Ağustos 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Puantör alımı için ilköğretim bölümü mezunlarından ortaokul mezunları tercih edilecektir. Ayrıca başvuru yapacak olan kişilerin MEB onaylı Bilgisayar Operatör Sertifikasına sahip olması gerekmektedir.

İşe alımlar kuraya yapılacak kura bilgileri şu şekilde paylaşılmıştır: Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir. Kura çekimi 07.09.2016 tarihi Saat 17:30'te DSİ Kütahya 34. Şube Müdürlüğünde yapılacaktır.  Nihai listelere girenler Nüfus Cüzdanları, Mezuniyet Belgesi ,Eski Hükümlülük Belgesi ve MEB onaylı Bilgisayar Operatörlük sertifikası ile birlikte DSİ Kütahya 34. Şube Müdürlüğüne 02.09.2016 günü mesai bitimine kadar İdari İşler Şefliğine müracaat etmeleri gerekmektedir.Kura sonucu mülakata hak kazanan adayların adresine yazılı tebligat yapılacaktır.

İlanda ikamet durumu zorunlu belirtilmiştir ve ikamet durumu sadece Kütahya olarak belirtilmiştir. İlana kişisel durumu "Eski Hükümlü" veya "Terörle Mücadelede Yaralanan" olanlar başvurabilir.

 İlana başvuracak adayların (00003352886) iş ilan no ile Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 24 Ağustos 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum