DSİ  Personel Alımı

DSİ Personel Alımı

DSİ Eski Hükümlü 1 Personel Alımı

DSİ 17. Bölge Müdürlüğü ’ nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Kamyon Şoförü unvanıyla kamu işçisi olarak Daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 30 Eylül 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Kamyon Şoförü alımı için: En az 5 Yılık E Sürücü Belgesine Sahip Olmak gerekmektedir. İşe alımlar kurayla yapılacak olup kura bilgileri şu şekilde paylaşılmıştır: Noter huzurunda kura çekimi 5 Ekim 2016 tarihinde saat 14.00'da DSİ 17. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılacaktır. Adaylarda ikamet zorunluluğu da aranmaktadır. İkamet zorunluluğu Van olarak belirtilmiştir.

İlanda herhangi bir sosyal olanak belirtilmemiştir. Bu ilana sadece kişisel durumu “Eski Hükümlü” veya “Terörle Mücadelede Yaralanan” olanlar başvurabilir. İşe alınan personel, daimi olarak çalıştırılacaktır.

İlana başvuracak adayların (00003396271) iş ilan no ile Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 30 Eylül 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.