Duyunca çok şaşıracaksınız..

Duyunca çok şaşıracaksınız..

Duyunca çok şaşıracaksınız..

Kuzey İrlanda Bilim adamları her insanın korkulu rüyası haline gelen ve ağrılarında çekilmez bir hayat standartı oluşturan çürük dişlere çare buldu.

 

Kuzey İrlandalı bilim adamları yapmış oldukları başarılı çalışmalar sonucu çürük dişleri aspirinin tedavi ederek çürükleri onardığını ortaya koydu...Belfast Queen's Üniversitesi'nde yapılan araştırmada, aspirinin hafif dozda dahi alındığında çürüklerin rehabilitasyon edilmesini sağladığı ortaya çıktı...

Kuzey İrlanda'nın Belfast Queen's Üniversitesi'nde yapılan araştırmada, her vakit kullanılan aspirinin hafif dozda dahi alındığında dişlerin yenilen yenilenmesini ve çürüklerin rehabilitasyon edilmesini sağladığı ortaya çıktı.

Diş sinirinin iltihaplanması ve diş ağrısına yol açan çürükler genelde dolgu teknolojisi ile rehabilitasyon ediliyor. Ama bu dolguların giderek değiştirilmesi gerekiyor. Queen's Üniversitesi Diş Hekimliği ve Biyomedikal yenilenmesini ve çürüklerin rehabilitasyon edilmesini sağladığı ortaya çıktı.  Bilimler Fakültesi öğretim görevlisi Profesör Ikhlas El Karim, yaptığı araştırmayla dolguya olan gereksinimi ortadan kaldıracak bir netice ele geçirdi... Araştırmaya göre aspirin diş kök hücrelerinin işlevini arttırıyor ve hasarlı dişlerin kendisini yenilemesini sağlıyor.

EVDE KONTROLSÜZ ŞEKİLDE TÜKETMEYİN Ancak her ilacın bir yan tesiri bulunduğu için hanede netlikle kontrolsüz bir şekilde tüketilmemesi gerekir...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.